Přejít na obsah

Tomet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomet

  1. Dnes mi praskla a zůstala v ruce plastová chromová klika řidičových dveří. Musí dolu tapec nebo lze vyjmout plastový kus s klikou (3V0 837 221 2ZZ) bez demontáže?
  2. Také sháním kliku pravých předních dveří v hnědé barvě a u dealera cena 5t Kč. Má někdo zkušenost s kvalitou těch z Ali?
  3. Tomet

    Vibrace volantu

    Michelin PILOT SPORT 4 235/40 R19 96Y TL XL ZR FP Prodejce se zatím k věci staví čelem. Prodali prý desítky sad a žádná jiná reklamace. Tak uvidíme....
  4. Tomet

    Vibrace volantu

    Můj problém o pár příspěvků výš byl vyřešen. Dal jsem auto do servisu, kde provedli vyvážení kol s přítlakem. To odhalilo, že ALU kola jsou v pořádku. 1 pneu měla těměř 2x překročen horní limit házivosti (70N), naměřeno 130N a druhá lehce přes limit 74N. Objednal jsem 2ks nových pneu, rovnou nechal opět vyvážit s přítlakem a výsledek obou okolo 25N. Auto je teď zcela klidné bez vibrací. Vadné pneu vibrovaly od koupě a než jsem zjistil příčinu, najel jsem na nich 1800km. Nyní jsou v reklamaci u prodejce a těžko říct jako to dopadne.
  5. Tomet

    Vibrace volantu

    Řeším podobný problém. Na léto jsem koupil nové alu Supernovy a nové pneu Michelin Pilot Sport. Po přezutí pozoruji, že se auto v určitých situacích třese. 2x jsem kvůli tomu navštívil autorizovaný servis. Po první návštěvě, kde jen převážili kola ustaly vibrace volantu. Třes auta ale přetrvává. Po druhé zkontrolovali opět vyvážení kol + geometrii a vše prý ok. Nedělá to pořád a ve všech rychlostech. Nejvíc to pozoruji při držení konstantní rychlosti na tempomat nebo při lehkém zrychlování. Neumím to přesně popsat, ale volant se teď ani nehne a auto se třese jako bych měl hranatá kola nebo byly vlny na asfaltu. Nevím co s tím a volat po třetí do servisu, kde mi už při druhé návštěvě tvrdili, že je vše ok, se mi nechce.
  6. Nemá prosím někdo hnědé auto v kombinaci s alu Supernova v černém lesku? Nedaří se mi tato kombinace nikde vygooglit a váhám, které alu nechat jako zimní. Pokud ano, prosím o foto. Děkuji
  7. Nikdo nereaguje a já tomu prd rozumím. Tvůj dotaz mě ale nenechává chladným. Může to být tisíc věcí..porucha brzdového vedení, zavzdušnění systému, stáří kapaliny. Proč s tím neutíkáš do nejbližšího servisu? Co čekáš, že se dozvíš na forum? Píšeš ,,poslední dobou" z čehož usuzuji, že s touto vážnou závadou s vozem dál jezdíš mezi námi. Čekáš až to nebude brzdit ani u podlahy?
  8. Dnes jsem se pokusil vyměnit žárovky v mlhovkách za LED a skončil jsem hned na začátku. Nepodařilo se mi vyjmout tu plastovou mřížku vedle mlhovky dle návodu. Tahal jsem dost silně a nic. Prohýbal se celý nárazník, tak jsem to raději vzdal. Je v tom nějaký fígl nebo prostě zavřít oči nebát se pořádně zabrat?
  9. Ahoj, mám takový problém. Vyhořel mi integrovaný obvod u Nexuse a nemůžu přečíst typové označení toho švába, protože je propalený. Nemá někdo fotku oddeklovaného Nexuse, kde bych to vyčetl? Kde se dají tyto součástky koupit? Servisní manuál pro Nexus nemohu nikde najít. Jinak na navi vše šlape, jen každé 3s lupne v repro at je zapnutá nebo ne. Za případné rady všem děkuji, už jsem z toho zoufalej
×
×
  • Vytvořit nový...