Přejít na obsah

sparc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sparc

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj všem mam octavii I rok 1997 o objemu 1,6 74 kw nová palivová pumpa , nový palivový filtr , nové svíčky , na diagnostice bez závad , ale studený motor nejde ochotně do otáček je buď s dírou nebo začne střílet jako by do sání a háda se ,, je možné že by zatím stálo nějaké teplotní čidlo ?? prosím poraďte moc děkuju ..
  2. skutečně to bylo čerpadlem , odešlo do vječných lovišť , chvíly mě pak trápil plavák kdyby to někdo měnil prjeďte ramenem párkrát drážku ohmmetru , pak to pude hned líp ..
  3. Ahoj muže te mi napsat co vše víte o palivové čerpadlo princip toho kdy má tlačit kde se to hlídá , a tak ,, nemužu nastartovat prostě dává málo , sem po výměně palivového filtru a profouknutí obou hadic , od motoru po nádrž , poslední co zbývá je čerpadlo kde ma jiný zvuk a bježí po zapnutí klíčku déle ?? nevím proč ,, a podivný ventil který nevim k čemu je před vstupem do motoru ,, jedná se o motor 1.6 75 KW moc děkuju za každou radu .
  4. Ahoj lidi mam octavii 1.6i I 1997 74KW , nejde a nejde natočit jiskra je navšech svíčkách , na diagnostice žádná závada není , jediný problém je že ji musim fouknout do vzduchu benzín pak de tak sem vyměnil palivový filtr , pak sem zjistil že čerpadlo ma jiný zvuk , nesetkal se s tim nikdo , že čerpadlo nemuže netlačit , nejspíš čerpadlo jasný ale abych si nenaběhl na ventyl , klapku nebo tak setkal se s tím někdo ??
  5. Po dukladnem rozebrání což je nejlepší odspoda a bez vyndavání kaslíku , pokud máte utlé ruce , sem s pomocí kmaráda zjistily že vybrace způsobuje malý kousek molitanu , který při otáčkách motorku dělal skutečně divy závada byla tedy odstraněna .. nic méně původ molitanu je mi záhadou ???
  6. Dnes sem si pustil topení s rostoucími otáčkami stoupali vibrace až se mi třásla celá přístrojovka , i pedáli pod nohama , slyšel sem že se k motorku dostanu když vindám kaslík spolujezde , a dal uvidim , jake sou možnosti filtr sem dával nový a a byl sem opatrný aby mi tam něco nezapadlo takže ani lístek , je možné že by se vyosil rotor , nebo zlomila lopatka , ::: má s tím někdo skušenost , má cenu kupovat topení na vrakovišti ???? a setkal se s tím někdy někdo ???
×
×
  • Vytvořit nový...