Přejít na obsah

ivomb

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    521
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem ivomb

  1. To musím jen pochválit, parádní práce!
  2. Jedině podívat se do dveří na ten velký reproduktor. Výškové repro je napájeno pokračováním právě ze středobasu, takže vadný kontakt bude práve na něm.
  3. ivomb

    Fabia GT

    Máš pravdu, byla to nezávislá akce řeckého importéra, bez oficiální podpory Škodovky...
  4. Fabia I vyrobená pro ČR měla vždy minimálně 2 airbagy.
  5. Plecháče bez puklic? no fuj...
  6. LED zadní lampy jsou totiž jejich vlastní výrobek, který si prosadili, něco jako podpora domácího průmyslu.
  7. ivomb

    Fabia GT

    O tomto motoru jsem nikdy neslyšel, odkud si čerpal parametry? Google mi totiž vyhodil 75 kW při 4900, 148 Nm při 3690, maximálka 185 km/h, ovšem pro FII.
  8. To jsem nemohl nevyfotit... Octávky s německou registrací na letišti v Bilbau.
  9. ivomb

    Doplněk do kufru

    Fakt pěkné a praktické, ale žeby jen pro západoněmecké soudruhy?
  10. Dvoulitra jsme kdysi měli ve služební OI, ale byla to bída. Nevím, jestli to bylo konkrétním kusem, ale to táhlého kopečka jsem měl problém předjet Formana. Ovšem spotřebu to mělo jako Messerschmidt. Nevím jak na tom byla FI s tímto motorem, ale s tou Oktávkou jsem nebyl spokojen, za mně rozhodně sklamání.
  11. Na vojne sme takým vraveli, že je kotúčovka - brzda zabrzdená, a že tam takých bolo neúrekom...
  12. To se furt míjíme, taky buduju, včera to bylo úplně do večera, dnes jsem skončil před chvilkou, zítra to taky nevidím pozitivně - musím do Zaragozy, počítám až s večerním návratem. Ale hlásili na víkend hnusně, tak budu asi v sobotu čučet do kompu. Jinak celý příští týden to bude na chat úplně o ničem. Holt vejlety
  13. Ty prostě musíš mít vždycky navrch, vid? Ale žeby ses ozval, jen tak, tak to ne.
  14. Na FI nedám dopustit, nakonec v čem je OIII tak technicky jinde, abych se Fabinky zbavoval? Je větší, a vzhledem ke generaci i o něco bezpečnejší. Ale jak říká Libor - radši našlapanou Fabču než holátko Koktu. A když ji potkám i v kraji dalekém, srdce mi zaplesá...
  15. Ale kdyby někdo vykoumal, jak to zprovoznit... nebylo by to špatné. Sám totiž tomu nerozumím a docela by se mi to i líbilo, kdyby to ukazovalo.
  16. Tak to by mně také zajímalo, zrovna se dívám na ty stránky, a tam píšou že to "Nefunguje s řadou RNS 510. Vyzkoušeno s řadou RNS 310, kompatibilní s RCD200, RCD210, RCD300, RCD500, MFD2." Není to právě to rádio Symphony? Docela bych totiž možnost napojení čtečky SD karty uvítal...
  17. Ekkare, kamaráde, našel jsem Ti nového člena klubu
  18. Jenom Ekkara poopravím - FI (jako jediný model Škoda) nemá "rychlý" náklon, tzn. dynamickou regulaci, pouze statickou.
  19. Zdravím Ekkara! Dnes jsem si "užil", trasa Bilbao - Zaragoza a zpět (650 km) za 5 hod. i se zastávkou na kávu a tankováním (90 litrů).
  20. Děkuji. No a srdce škodováka zaplesá, když tu vidí naše vozy, ponejvíce jako taxíky. Pouze bílé a s naftovým motorem. První foto - Zaragoza (dva za sebou), druhé - Bilbao.
  21. Sorry, chtěl jsem to dát do sekce Fabie. Nicméně to tu už dokončím, aby informace byla kompletní, protože dnes odpoledne se závodníci vraceli. Asi to byla divoká jízda, soudě podle toho pomuchlaného blatníku (první foto je z pátku, druhé dnešní). Hasta luego. Agur!
  22. O tyto záběry se nemohu nepodělit... Jel jsem náhodou kolem, právě začínal nějaký místní závod, tak jsem se vrátil a narazil na Škodovku. Jezdec má i Favorita, ovšem současné modely už nechce (made in VW). Vyfoceno tento pátek odpoledne v Bilbau.
  23. Tachometr a vlastně všechny ručičky se "zaseknou" při ztrátě napájení, např. při větší nehodě následkem porušení kabeláže. ŘJ zádržných systémů tento povel nevydává.
  24. Nemyslím, že by ti to pomohlo. Jednoduše lehce! nasaď a potom už jen šteluj, na doraz zatlač až po úplném vyladění - je to piplačka, už jsem to tu popisoval. Ale do čtvrt hodiny jsem to měl vždy, i minulou sobotu.
×
×
  • Vytvořit nový...