Přejít na obsah

martin vel.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem martin vel.

  1. Ahoj, mam podobny problem...asi v 1350 otackach (dle diagnostiky) mam nepatrne vibrace. na budiku 240tis poctive v zime delana komplet spojka setrvak atd... od te doby asi 10 tis najeto. myslel jsem ze to muzou byt aj vstriky tak jsem sehnal jine vymenil sice maji lepsi hodnoty ale asi nejsou taky 100%. nekdo rika nevyvazeny setrvak nekdo ze to jsou vstriky. hodny vstriku muzu poslat sem! .... Poradi někdo?
  2. ja mam myslim ze to same na plnou najedu cca 750km co je hodne malo. a to proste nejezdim zadnou palbu. PP ukazuje 10,7 prumer. ale tam je neco posranyho mel jsem to napichnute a porucha nejde smaznout.
  3. mam taky vunulovano.....zadny problem postup tady je jednoduchy a funguje. jinak ja si menim oil po 10tis a hlidam si to sam. nic sloziteho.
  4. mel stejny problem... dal jsem v menu normalne key a funguje to
  5. jasne a to prekodovani jen v servisu skoda?? nebo to jde zvladnou i doma? auto mam chvilku moc tomu nerozumim :-)
  6. a jeste jeden problem, radio je Ok super, ale nejde podsviceni? nevi nekdo jak vyresit tento problem? dikes? nejaky postup v menu?
  7. zdravim, mam orig radio SYMPHONY chtel bych to nejak vyresit abych mohl napojit USB. vim ze se da koupit usb menic ale nechce se mi za to davat 2600,- zlezo to udelat nejak jinak, proste udelat nejakou pripojku s usb koncem a napichnout do radia misto menice? prosim o veskery info zda to nejak jde nebo nejde. diky moc
  8. zdravim potrebuju poradit..koupil jsem octavku 1.9 tdi 81kw, zdalo semi ze to docela zere a mene jede. tak jsem se nechal napichnout. vymenil jsem teda vahu jinak vse bylo OK teda podle PC. kdyz koukam na PPC tak mi to ukazuje prumer 11L/100 okamzita spotreba pri rychlosti 90km/hod. ukazuje asi 8 - 9 L co ze blbost kdyz jedu pro rovince. Poradi mi nekdo v cem muze byt problem.?? a jak se odstranit? a jestli se musi neco nakonfigurovat?? diky moc Martin
×
×
  • Vytvořit nový...