Přejít na obsah

KOKI323

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem KOKI323

  1. Tak to máš aspoň dobré ja oktavu 2,0 benzin nenatočil, baterka v poho ale žádný náznak zápalu, stalo se mi to před 2roky taky jak bylo -25 tak nic. Vidím to asi na bolest těchto aut. Mrazi jsou sviňa. Jinak druhé auto Fabie 1.9 TDI PD jsem natočil v pohodě na podruhé, žádne trápeni.
  2. Zdarec, mě u motoru 2,0i to hodilo 17664 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) signal prilis velky ..... nevíte co by to mohlo byt?????
  3. nezadal svůj status

  4. Zdravím všechny, potřebuji poradit: zhoršilo se startováni, je to jedno jestli za tepla nebo studena, klíček musím déle přidržet motor jako by chtěl i nechtěl chytnout, zvuk jako kdyby chytli dva nebo jen tři válce, pak to nakonec chytne občas jde z výfuku bíly kouř a jde hodně cítit po benzínu, někdy jsem musel i dokonce i když mě to bolelo déle přidržet klíček a šlapnout na plyn aby to chytlo. Je sice pravda že tuhle závadu pozoruji od koupi auta, zhruba před rokem, ale udělalo to jen 1 x za měsíc, jinak potom v pohodě Byly vyměněný všechny filtry a svíčky, teď jsem byl v servisu na diagnostice událo to zdroj poruchy 17704P1296, chyba byla zmazána a došlo k nastavení klapky, vydrželo to 10 startu a je to tu zas Potřebuji poradit jestli jste se nesetkali u tohoto motoru s tímto problémem, moc to nechci dávat do servisu vymění mi půl auta a bude to stejné.......je mi jasné že asi něco odešlo a nebo odcházi....všem moc dopředu děkujíííííí Dnes jsem to napojil na vaga a hodilo mi to dálší chyby: 16502 P0118 16804 P0420 17704 P1296 ta byla stejná i z minula
×
×
  • Vytvořit nový...