Přejít na obsah

hanpetra

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hanpetra

  1. [To je fajn,ale mně řekli u dealera, že auto není přizpůsobené na tahání přívěsu 1200kg, že je to tak na nákl. vozík. Přitom ve velkém techn. je normálně psané že je určené na 1400 kg. bržděný přívěs a asi 750 nebržděný. Přečtěte si prosím první příspěvek, kde vše popisuji. Díky
  2. [Jo a ještě, podle mne když je udáváno že hmotnost taženého bržděného přívěsu je 1400kg tak si myslím, že není potřeba něco měnit,ne?
  3. Tahám přívěs 1200kg za 1.9 Tdi O1 bez problémů. Jde mi o to, že to byla dobrá cena a v Eleganci a nakonec ze mne chtěli vydyndat ještě 12000 za výměnu ventilátoru. Chladič prý už ani měnit nemusí a alernátor taky není potřeba. Kdybych si koupil auto a pak přívěs a dal udělat tažný, co potom kdyby se mi pořád vařil motor?
  4. Ahoj, prosím o radu. Chci koupit nové auto, s tím, že budu tahat za autem obytný přívěs. Požadovala jsem na dealerovi Škoda namontování tažného zařízení. Několikrát během schůzky s prodejcem jsem upozornila na to, že budu jezdit s obytným přívěsem. Těsně před podepsáním kupní smlouvy mi bylo řečeno, že je nutné vyměnit u Octavie II. 1,9 TDI, 77 kW chladič za silnější , popř. i alternátor a to z toho důvodu, že by se auto mohlo přehřívat a za tuto výměnu chtěli vysokou cenu nebo bych si musela objednat auto přímo ve Škodovce, kde už je toto zahrnuto ve výbavě. Toto jsem odmítla. Za 2 hodiny mi volali, že by stačilo vyměnit ventilátor chlazení, nicméně se cena nelišila. Co si o tom myslíte? Musím si objednávat tažné zařízení přímo od výrobce Škoda auto, nebo můžu namontovat originál nebo i neoriginál bez udávání toho, co s ním budu tahat. (Tahám s O1 už čtyři roky 1200kg bez problémů.) Je nutné v případě tahání karavanu za touto Octavií vyměnit chladič za silnější? Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...