Přejít na obsah

masserr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    129
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení masserr

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A co by ten A5 měl jako být?? Vždyť psali že místo TOURKY začnou vyrábět úplně novej levnej model - něco mezi OII a FII..
  2. Sice je ten článek trošku přitaženej za vlasy, ale stejnak mě to potěšilo
  3. Tvl tomu musíš fest dupat..průměr okolo 7,5 jsem měl jednou když jsem jel do hor a skoro pořád plnej knedlik.. Jinak mám dlouhodobou 5,7 a taky to moc nešetřim... ale do města se podívám málokdy spíš okresky..
  4. http://www.renault-local.cz/pdf/ceniky/cenik_fluence.pdf
  5. Se 74Kw na malým kruháku divočina?? Leda že bych byl v komatu po dvaceti pivech..  Včera jsem jezdil v mazdě 3 MPS a to je divočina pod plynem  Tourka je prostě levný, relativně prostorný a kvalitní auto který má svoje pro a proti. Ale prosím vás jí tady, na sklonku kariéry, na ŠKODOVÁCKÝM fóru, nehaňte..to si rozhodně nezaslouží….
  6. Jo sorry, trošku jsem to přehnal..ale s novým TOUREM mám najeto deset disíc a jsem s ním, za ty peníze, naprsto spokojený. Nechápu proč někdo haní jízdní vlastnosti... je snad jasný, že to auto není na závodění a poslední dobou mě podvozek spíš mile překvapuje...několikrát jsem to hrotil až se mi stahovala prdel a co na to stařičká okta??? NIC.. vše si dává jak za mlada. Vnitřní šířka?? A jakou vnitřní šířku mají cenově konkurenční auta s dýzlem v kombajnu???? No ten Golf.. tak to souhlas..ale je to o jiných korunkách.. Podle mě - tour v dýzlu + paket tour + combi + sport paket a nějaký ty serepetičky = velice dobrá nabídka.. pak už záleží jenom na preferencích kupujícího. Bezpečnost je silný argument..to neukecám
  7. Co je to za keci??? to snad nemyslte vážně....jděte si pivídat na KIA forum prosím....
  8. To sou teda fóry... Spolknul jsem to i s navijákem
  9. Už jenom tour trumf je dobrá nabídka, ale paket magic tomu dá korunu... Combi, 1,9TDI + sport paket + paket magic a v týhle cenový kategorii rozumná konkurence prostě není..... Od kdy by ta nabídka měla platit????
  10. To je sakra dobrá nabídka...od kdy by to mělo platit?? No co nedá se nic dělat...ale zamrzí to..
  11. TaK na čtvrtý pokus už to dám!!! Jak se mažou ty nepovedený přízpěvky???
  12. Včera jsem na ni dal 16ky spidery...foto pro inspiraci....
×
×
  • Vytvořit nový...