Přejít na obsah

luciem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení luciem

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za odezvu, ale baterii testovali v aut. servise jako první, je totiž stará už skoro 6 let. U mě se to opakovanými pokusy nezhoršuje, naopak na podruhé chytá úplně bez problémů a auto startuji i v -20 bez problémů, ale když zlobí, tak klidně i při 5C nad nulou. Jezdím pravidelně dlouhé trasy, žádné pojíždění po městě, takže barerka by měla být nabitá bez problémů.
  2. "Změna paliva z N95 na VERVA95, chová se to stejně. Provedena preventivně výměna palivového filtru, jelikož měl najeto už 90tisíc km." Ani jedno nepomohlo. Vůbec záhada je to, že to třeba dva dny po sobě takhle blbne a pak klidně 10 dní funguje bez problémů.
  3. Dnes opět start až napodruhé. Opravdu mi nikdo neporadí, čím by to mohlo být?
  4. Fabia 1.2 12V/47kW poslední dobou nějak zlobí při startování. Je to ale velmi náhodné, třeba jen jednou za 4 dny, ale někdy zase třeba i dva dny po sobě, ale vždy jen při studeném motoru. Jakoby naskočí, ale ihned vypne motor. Zkusím znova a někdy opět vypne. Po třetí raději přidám plyn, aby se zase nevypnul motor. Provedeno řízené vyhledávání chyb a Readiness code v autorizovaném Škoda servisu a bohužel nic nezjištěno. Změna paliva z N95 na VERVA95, chová se to stejně. Provedena preventivně výměna palivového filtru, jelikož měl najeto už 90tisíc km.
×
×
  • Vytvořit nový...