Přejít na obsah

DevilDave

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem DevilDave

  1. No to zalezi co za jednotku tam mas. Kouknout pod sedadlo spolujezdce co je tam za jednotku, podle toho zjistis jake protokoly to podporuje a tudiz s jakyma telefonama to bude slapat.
  2. No tak 150km bych jel urcite na rezervu. Na takoveto vzdalenosti te nezabije ze na to nebudes slapat, ale pojedes kolem tech 80 km/h. Boule na pneumatice je z meho pohledu velke riziko kdyz mas v kufru rezervu.
  3. Tak co jsem videl tedka v patek na letisti tak uz delaji i ploutev do oktavek. Prikladam par fotek. Sorry ale je to focene mobilem takze kvalita zadnej zazrak.
  4. No kdyz jsem auto vyzvedaval ze servisky, tak rikali ze ve VAGu nic ve spojeni s park asistentem neni. Tak to zatim necham byt a uvidim co bude dale.
  5. Je tohle v souladu s vyhlaskou? Mlhovky co vim se muzou pouzivat pouze za snizene viditelnosti, coz musim rict ze je minimum pripadu kdyz brzdim . Jako cucet na neci svitici mlhovky kdyz ma vyslapnutou brzdu nekde na krizovatce mne teda 2x nelaka.
  6. DevilDave

    Přepážka N1

    No tak mriz uz mam venku. Demontaz svepomoci sla naprosto bez problemu, vice mene to bylo asi 10 sroubu vseho vsudy. Akorat nevim jestli se daji nejak jednoduse sundat folie z tech zadnich okenek. Prece jen dost omezuji vyhled pri couvani. Delal jste to nekdo sam ? Diky za pripadne rady. DD
  7. Jj nemam tu u sebe fakturu ale mam pocit ze to bylo 750Kc.
  8. Jj stejnej problem. Vymena celeho osvetleni v pravem zrcatku protoze do nej teklo, coz vedlo taky k shoreni diody.
  9. Ja jsem menil budiky coz obnaselo potrebu pinu pro radio. Resil jsem to v Auto Podbabska, jelikoz to mam hned za barakem. Za to ze ho zjistili a zadali do radia si rekli 363,- Kc. Trval jsem ale na tom ze chci aby mi PIN napsali i na papir, ze hodlam radio prodat a tudiz ten PIN potrebuju. Chlapik mi rekl ze standartne ho nedavaji, ale ze teda mi ho tam napise a taky se tak stalo. Ackoliv je tam radio od vyroby, PIN neodpovida PINu auta na stitku 2. klicu. Stejne tak pin nebyl nikde v navodu k radiu jak se tu pise, tam pouze stoji ze pokud jsem ho nedostal tak ze je tam komfortni kodovani a pri odpojeni baterky ho nebudu potrebovat a v pripade ze ho budu potrebovat at se obratim na aut. servis.
  10. O vikendu jsem zavital do noveho KC Kaufland na Vypichu. Po zaparkovani v podzemni garazi a zarazeni zpatecky se zblaznil parkovaci asistent. Kricelo to ze mam neco nalepeno uplne na prdeli. Nic mene za autem vubec nic nebylo. Tak jsem si rikal ze se asi musela zblastnit RJ nebo nevim, protoze jeste kdyz jsem vycouvaval z garaze doma tak senzory fungovaly bez problemu. Kdyz jsem vsak podzemni garaz opustil a dojel domu, tak senzory zase fungovaly bez sebemensich problemu. Dneska jsem daval auto na pravidelnou servisku po 60k, a ptal jsem se na toto a chlapik rikal ze jestli tam byly zarivky tak to mohlo byt tim. Stalo se vam uz neco podobneho? Na jakem principu funguji vlastne couvaci senzory? Mel jsem pocit ze je to akusticka zalezitost nez opticka ? Pripadne jake je vase vysvetleni tohoto jevu? Diky za veskere nazory, DD
  11. No ja jsem mel do nedavna vzadu taky mriz, ale ta sla posunout do predni pozice kdyz jsi sklopil sedacky. Mimo to mriz si od 15.9.2009 muzes z auta vymontovat.
  12. ESP bylo v zakladu u O2 pred FL akorat u 4x4 mam ten pocit. Ja ho tam prave mam a mam 4x4.
  13. DevilDave

    Přepážka N1

    Netusite kde sehnat seznam tech partnerskych servisu MTX? Tak uz jsem mluvil s pani z MTX, a kdyby nekdo chtel tak na 6tce to dela treba Prerost Svorc, nebo Auto Podbabska. Bohuzel ani u jednoho neznam cenu. Doporucila mi ale servis ABO servis (http://www.aboservis.cz/) s kterym maji oni dohodu a sidli hned vedle nich a kde to delaji asi za 1k tu demontaz. DD
  14. No myslim ze par prispevku zpatky tu tenhle problem par lidi presne popisovalo a nekdo psal ze ceka na novou Gateway pres kterou to pak zkusi znova pripojit a odpoved se zatim neobjevila.
  15. No taky to tady procitam a zatim jsem uplne nevycetl co pripadne budu muset zmenit ve sve OII 4x4 2.0FSI 2006/Elegance abych tam pripadne mohl dat Bolero. Uz to nekdo nacpal plne funkcne do OII pred FL? Diky, DD
×
×
  • Vytvořit nový...