Přejít na obsah

blackdot

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení blackdot

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravim, taky meho rapida trapi chyba P334A. Byl jsem v servisu a tam potvrdili ze blbne Elektricky regulacnu ventil pro turbo. Bohuzel opravnou sadu nemaji skladem, tak jsem dostal ukol si dil zajistit sam, ze me ho potom vymeni. Narazil jsem ale ze se delaji 2 varianty. S delkou tahla 40mm a 57mm. Nevite jak to poznat kterou z variant potrebuji? https://www.autodily-na-skodu.cz/Ventil-Mahle-1-2-TSI-Original-03F-145-725-G-40mm-d7117.htm https://www.autodily-na-skodu.cz/Ventil-Mahle-1-2-TSI-Original-03F-145-725-G-57mm-d12417.htm Diky moc.
  2. Me pomohla nova baterka. Stara uz byla podle servisu na 50% kapacity.
  3. No myslel jsem to samozdrejme obecne, nemam moznost se na aktualni hodnotu mrknout. Pises ze by jsi nesel moc nizko, coz dava smysl. Existuje nejaka exaktni hranice pod kterou by jsi nedoporucoval jit? A nasel by se nekdo v Brne kdo ma vybaveni a chut a nastavil me to. Samozdrejme nepocitam ze by to bylo zadarmo. Dival jsem se na nabidku TDIfun ale ten je bohuzel dost daleko. :-(
  4. Muzete me nekdo prosim poradit, kde najdu cidlo teploty chladici kapaliny? Je umistene na expanzi nadobe? Pozoruji stejny problem, kdy raficka ukazatele teploty pred casem kolisala, kdy chvili ukazovala 90st (predpokladam spravnou teplotu) a pak padla na 0. Chvili se zvedala na skutecnou hodnotu aby po dalsi chvili zase padla na 0. Ted uz se ani nezvedne a stale lezi.
  5. Chapu to dobre, ze je potreba v ridici jednotce snizit hranici otacek pri kterych dojde ke vstriknuti startovaci davky? Rekneme z 300 na 290?
  6. Mam stejny problem a popisuji ho zde: Odkaz , takto: Tak ted nevim po cem mam jit? Jestli to axialni lozisko nebo kloub. Zkousel to nekdo resit? Rad bych to opravil "napoprve" :-)
  7. Stava se me presne to same. Pokud vytocim volant do leva, tak jak pri couvani tak i pri jizde do predu to od leveho predniho kola krupne. Spis je to jak rana kladivem do podvozku. Posledni dobou to zesiluje. Prijde me, ze se to stava az pokud kola vytocim za urcitou mez. Pokud pri tom jeste prejedu nejaky ten obrubnik, tak to to krupne drive. Rad bych tento problem nejak identifikoval, protoze v servisech kde jsem byl si s tim nevedeli rady, nebo spise to nechteli resit... Jak pise "bruno128", mam se zamerit na kloub poloosy? Dival jsem se na nahradni dily a vydel jsem tam ze se prodavaji klouby leve, prave, vnitrni, vnejsi... Nebo muzu ocekavat problemy jeste nekde jinde? Diky za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...