Přejít na obsah

janousmi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem janousmi

  1. GSM III tam jedine 4100 a vyssi, doporucuji spis 8502 a nebo 8506
  2. ? prosim jaka komunikacni cast? Mas namysli ten BAP?
  3. Podpora BB je implementovana az v novem SW 8506, pokud mas zajem, tak mi napis PM. Do tohoto SW je chovani nestabilni a nezalezi na FW telefonu.
  4. Navigace nema nic spolecneho s telefonem... pokud mame na mysli stejne modelove pece (ja Kolumbus bez BAPu (pred FL) a s BAPem (FL))
  5. A kdo by dokazal ocenit GSM III s HFP i rSAP a audiostreamingem?
  6. Ahoj, napis mi PM, myslim, ze bych ti mohl pomoci... Celkem o tech jednotkach dost vim a tak vim co, kde, jak a za kolik ...obecne se GSM II prodava i bez maxidotu, ten je zapotrebi jen u GSM III
  7. Ahoj, pokud mi napises seznam konkretnich otazek, tak ti odpovim na cokoliv, co se tyka GSM II a GSM III. Myslim, ze bych toho mohl vedet celkem hodne, kdyz jsem ty jednotky sam tri roky ve Skodovce vyvijel Ale radeji opakuju, seznam otazek, ne slohy GSM II i GSM III maji sve pro a proti, je skoda, ze SKODA-MARKETING nedela vice pro to, aby zakaznik si mohl urcit, co je pro nej prioritou...
  8. Ahoj, NAVI tu nehraje zadnou roli. PredFL nepodporuje jeden z novejsich komunikacnich protokolu a tedy kontakty se nestahuji. U novejsiho SW lze nakodovat na DDP misto KPB
  9. Jak jsem psal jiz nize, telefon neni kompatibilni, pomuze pouze vymena telefonu a nebo jednotky. Napis mi PM. U BB je kompatibilni jen 9000 Bold a to pouze od SW 8502.
  10. BB8900 neni s GSMIII kompatibilni - zde ti bohuzel nic nepomuze, pouze zmena telefonu a nebo jednotky napis PM
  11. jake jsi mel VPN alias přístupový bod? INTERNET?
  12. Párovací kód pro GPRS a pro BT párování telefonu je něco jiného. Párovací PIN mezi telefonem a KI se ti zobrazí na Maxidotu. Párovací kód pro internet si sám zvolíš na notebooku či PDA a ten pak zadáš i na maxidotu ...těšte se na novou verzi GSM III, bude umět HFP i rSAP, A2DP i UMTS
  13. - pro stahování tel. seznamu z Nokií potřebuješ aplikaci "Nokia 616 Contacs Sync", stahnes, nainstalujes a nechas bezet na pozadi telefonu. - pokud máš navigaci Amundsen se starým SW, tak tam ani podpora telefonu není implementována (dá se snadno updatovat ) - a to číslo jednotky se mi moc nezdá, číslo telefonní jednotky je zespod, takže ji musíš nejprve odmontovat...
  14. ...si teda věříte A co když tam BT není, to pak nakódujete jak?
  15. Pokud jsi měl původně GSM II (plechové), tak tam jsi měl plechovou klec na jednotce, GSM II (plastová) a GSM III (pouze plastová) má úuchyty přímo na těle jednotky, takže není jiný držák třeba.
  16. Nakódovat nepůjde! BT je v jednotkách až od indexu C. Čili jedině výměna za novější jednotku.
  17. Pánové, zaprvé... RNS a Columbus je to samé. Columbus je marketingový název Škodovky, interní RNS se používá pro obě značky. Pokud někdo máte tu či onu verzi, tak jen kvůli osvětlení snad není důvod prodávat a schánět patřičný typ. SW je uvnitř vždy stejný, liší se jen v detailech...
  18. Kódování všech GSM III je dosud stejné - pokud není NAVI s hlasovým : 20121, pokud je hlasové tak 26121 Navigace se kóduje: xx xx xx xx xx xx xx 81/83 xx (hlasove v navi dekodovane/hlasove v navi aktivni)
  19. Výraz měnit něco za něco pro mne není úplně jednoznačný - řekni mi to polopatě, jsem trochu pomalejší Co jsi tam měl a co tam máš teď Tipuju, že teď tam máš GSM II - čili ti schází držák jednotky (GSM III má úchyty přímo na sobě). Potřebuješ číslo dílu a nebo něco jiného?
  20. pochopil jsi správně Má identita mi nijak nevadí... GSM II má vlastní plechový držák, GSM III se montuje přímo na plechovou základnu pod jednotkou (tato základna je ve vozech u obou jednotek). Pokud tedy měníš GSM III za původní GSM II - tak potřebuješ jen jednotku (kabeláž je shodná), pokud obráceně, tak musíš sehnat plechovou "kostru"/držák jednotky.
  21. SW 2684 - aktuální SW pro Columbuse, s podporou vlastního hlasového ovládání. V případě výbavy s GSM III (má také vlastní hlasové ovládání) je nutno zvolit si, jaké hlasové chceš ponechat aktivní a v té druhé jednotce ho kódováním deaktiovat. Více na PM.
  22. Ehm... tady je ale zásadní protiklad toho co je kompatibilní a vyzkoušené a co by "možná mohlo být, ale nejprve to zkusím doma v garáži". 1Z0 s indexem B je starý typ jednotky GSM II, tato jednotka se nikde v sérii nesetká a ani nesetkala s tebou popisovaným novějším SW 2664. Pokud si to uživatel naflashuje sám doma, tak pak se nemůže divit. Pokrok je pokrok a optimalizace komunikačních protokolů je nezastavitelná věc (nejen mezi telefonem a navigací, ale i mezi kombipřístrojem). Zpětná kompatibilita zde má téměř nulovou prio (příchod faceliftu).
  23. mezi 10466 a 466? PM prosím
  24. Většinou je to tím, že lidé nečtou manuály... ale jelikož vím, jak jsou psaný, tak je nečtu také (PS: vývoj jednotky a tvorba manuálů je u různých lidí)
×
×
  • Vytvořit nový...