Přejít na obsah

jokabuki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jokabuki

  1. Mám HTP 47 kW, najeto 245000 km, jeden den mi odešla jedna cívka, nechal jsem vyměnit + nové svíčky, druhý den odešla druhá cívka. Nechal jsem vyměnit už obě zbývající, protože potřetí už bych se vztekl, dneska jelo bez závad. Ještě, že k tomu došlo blízko bydliště, o víkendu několik set km od domova, vážně nevím.
  2. zlobí mě centrální zamykání u mé fabie. Občas při dálkovém zamčení nebliká červená kontrolka. Rozebral jsem levé dveře a kontrolkou to nebylo. Teď jsem zjistil, že u dveří spolujezdce vpředu občas zajede kolík,dveře zvenku nejdou otevřít (zvenku není zámek na klíč) a kontrolka nebliká. Teprve,když je otevřu zevnitř kličkou,kolík vyjede a po následném dálkovém zamčení zajede a kontrolka se rozbliká. Četl jsem zde o zámku, mikrospínači, ale jsem laik,tak nevím,co to dělá. Díky za radu a případně za odkaz na postup výměny vadné součástky. Je nutno oddělat plech ve dveřích pod tapecem?
  3. Tak se vracím k původnímu příspěvku (klima po půl hodině sama vypadla). Zjistil jsem,že po novém nastartování opět běží. Autoelektrikář to měl v práci několik dní a konečný verdikt byl, že to dělá ŘJ motoru. Přehrál software a zdá se, že uspěl, zatím jsem to příliš nemohl otestovat, neb jsem nejel delší dobu v kuse. Ale při zkoušce stojícího auta se zdálo, že to šlape. Tak ještě uvidím,ale snad dobré. Stálo mě to pěkné peníze, ale v hycu jezdit je strašné.
  4. Začala mi zlobit klima u mé fabie 1.2, r.v. 2006. Jde asi tak 20 až 30 minut a pak sama přestane i při zapnutém spínači. Když auto chvíli stojí, tak zase jde a tak zase stejně. Jednou to načetlo na Vagu chybu ve sdružené spínači, když ale jde chybu to žádnou nenačte a ani tu původdní v paměti závad. Nemůžu pořád jezdit na počítač a tak nevím. Elektrikář tvrdí,že chybu nenašel. Nejhorší vady jsou někdy jo a někdy ne. Kdybyste někdo věděl,byl bych vděčný za radu.
  5. Tak už je po problému, vyměněno čerpadlo Koyo za generálkované, cena i s prací 5000,- Kč. Auto zase jede jak má.
  6. Zdravím, mám také problém s posilovačem řízení. V průběhu pár dnů dvakrát přestal jít a to po nastartování zahřátého auta. Opakované startování nepomohlo. Po připojení na VAG nešlo připojit. Dolil se olej. Druhý den ráno opět šlo pár dní. Po připojení na VAG neukázalo v paměti žádnou chybu. Takhle dvakrár po sobě. Co by to mohlo být? Mám r.v. 2006, čerpadlo Koyo. Dík za rady.
  7. Jak jsi rozebral ty plasty pátých dveří, Potřebuji vyklepat promáčknutí?
  8. Myslel jsem samozřejmě zadní páté dveře,je tam plast s poutkem. Díky.
  9. Omlouvám se,jestli někde je už tohle téma, na parkovišti mi trochu promáčkli zadní dveře u fabie combi ´06, zkusil bych to srovnat,ale nevím,jak se odmontuje bez poškození zadní tapecierunk. Díky za radu,případně foto.
  10. VDO má na mute šedý a růžový drát,nevím,který mám použít. Jinak Handsfree má červený drát na pus 12V, mám tedy modrý,co je na IGNS připojit k tomu,co vede 12V od klíčku? Nebude zkrat? Díky za odpověď.
  11. Díky za radu,udělal jsem to tak,ještě po neděli vyzkoušet diagnostiku. Nevím však stále co je vedení IGNS a jak k němu připojit handsfree,aby se samo zapínalo. Z autorádia VDO jdou bokem ještě dva vodiče na MUTE,jeden mute high a jeden mute low a nevím,který z nich připojit k vodiči mute na handsfree,kde je jen jeden. Zatím nemám mobil s bluetooth,abych to vyzkoušel. Díky.
  12. Kvůli handsfree Nokia potřebuju napojit vedení IGNS a nevím jak a kde. Poradíte? Díky.
  13. Koupil jsem fabii s autorádiem VDO a Handsfree nokia. Přestože šlo o původně služební auto, někdo amatérsky přepojoval konektory a vodiče. Vypadá to,že tam není původní iso ani repro konektor. Navíc nešla diagnostika VAG. Opravář uštípal vodiče handsfree a odpojil rádio z konektorů a VAG jde. Rád bych taky poslouchal rádio a případně handsfree. DO iso je zřejmě připojen CAN vodič a ten dělá paseku. Můžu ho odpojit? + 12V od klíčku nejde nic- je to přes nějakou pojistku? Handsfree chce vodič IGNS,kde ho vezmu? Díky.
  14. Mám ve fabii zobrazování výstupu počítače pouze na nalý displej s hodinami. Lze to nějak upravit na velký displej mezi budíky? Omlouvám se,jestli jste toto téma již řešili,jsem tu nový. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...