Přejít na obsah

bropol

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bropol

  1. řeším stejný problém a chci se zeptat, jestli to zvládne opravit i laik nebo je třeba nějaký odborný zásah.
  2. Jeden technický dotaz. Někde na stránkách prodejce TZ (už si nevybavuju kde) jsem se dočetl, že zadní parkovací senzory mohou hlásit překážku, když je namontované TZ, které je pevné (tedy koule se nedá sundat). Máte s tím někdo zkušenost???
  3. Mě pořád nefunguje to automatické připojování.
  4. Aplikaci již funkční, jen se mi nedaří přijít na to, jak zajistit automatické připojení Dataplugu k telefonu přes bluetooth. Když přijdu do auta a zapnu zapalovaní, tak nedojde k připojení, toto musím udělat ručně tím, že zadám pin, jako bych připojoval Dataplug poprvé. Nemáte někdo nějaký nápad???
  5. Já mám android a jak jsem psal, vše co píšete je už vyzkoušeno, však bez výsledku.
  6. Tohle všechno jsem již udělal a dokonce i opakovaně. A nic. To jste asi jeden z mála šťastných. Problém co já má více lidí.
  7. funguje někomu připojení k aplikaci??? Po několika dnech se mi aplikace odpojila a teď už asi 14 nelze připojit. Nemáte někdo nějaký návod jak na to???
  8. Takže to chápu správně, že i když mám Dataplug třeba logem třeba Seat, můžu jej použít ve škodovce i s aplikací Škoda connect lite nebo je možné jej použít ve škodovce jen s aplikací pro Seat.
  9. Zdravím všechny odborníky. Můžu se jen zeptat, co je po provedení updatu nového? Diky
  10. Zdravím všechny, stáhl jsem si novou aktualizovanou verzi MyŠkoda a v autě jsem se pokusil o propojení. Dostal jsem se až do bodu, kdy mi aplikace v mobilu vygenerovala 8-mi místný kód, který mám zadat do infotaimentu Colubus. A tady padla kosa na kámen, nevím jak dál. V aplikaci je uvedeno, že Columbus musí být napojen na internet. Propojení jsem tedy provedl pomocí hotspotu v mobilu, ale nic. Nenašel jsem podle návodu v mém Colubusu položku ŠKODA Connect (postupoval jsem podle návodu v mobilní applikaci). Nevíte jak tuto zobrazit nebo doinstalovat??? Mám OIII r.v. 5/2016
  11. Mám O3 rv. 2016 najeto 116 tkm a když tak přičítám toto téma, tak mám ještě hafol času na cenu rozvodů. Ptám, se protože všude píšou, že při koupi nového auta se doporučuje vyměnit rozvody.
  12. Tak nakonec pomohlo v nastavení mobilu (Pocophone F1) u aplikace Waze změnit možnost úspory energie na "žádné omezeni" a Waze maká na 100%. Hodně mi pomohl mi odkaz od Shaarkyho: https://support.google.com/androidauto/thread/17860576?hl=en Děkuji moc všem za pomoc
  13. Já se nechci přít o tom co je nebo není zbytečné. Jsem rád za každou radu a proto vyzkouším a snad se doberu ke zdárnému cíli. Ještě jednou díky za trpělivost a snahu mi pomoct.
  14. GPS mám povoleno, jinak by mi Waze nefungoval ani v mobilu. A ostatní oprávnění musí být povoleny taky všechny? Některé se mi zdají zbytečné povolovat, aby fungoval Waze v AA
×
×
  • Vytvořit nový...