Přejít na obsah

spolda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli spolda

  • Narozeniny 23.4.1974

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

1 428 zobrazení profilu

Oznámení spolda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky všem. Mám hotovo. Vzdal jsem to a nechal udělat profíka :-)
  2. Ahoj všem. Chystám se spojit kameru napřímo do pojistkové skříně v palubní desce. Zjistil jsem, že snad funguje pozice 47 zadní stěrač. Nicméně se trochu obávám, jakým způsobem sundat obložení levého A sloupku a plastu u zrcátka, abych protáhnul nějak inteligentně kabel. Dělal to už někdo z Vás? Díky za info.
  3. Já jsem s tím osobně problém neměl...barva na tom drží dobře...spíš to bude v tom, kdo ti to bude stříkat:-(
  4. Ahoj všem...tak jsem si nechal poradit tady na diskuzi a natřel jsem štětcem třmeny Hemerritem (nebo jak se o píše), hladká zelená...a jsem nedmíru spokojenej. Skutečně je to hodně blízko k origo zelený na RSkách:-) Fotky přikládám....:-)
  5. Já chci taky...zrcátka, světla a klimatronic:-(
  6. Bohužel si už nevzpomenu na firmu, ale na Autosalónu v Brně v roce 2005 vystavovali natáčecí Xenony, nebo Bi-xenony (teď nevím) a diodový zadní svítilny na OII. Vypadalo to moc dobře, ale bohužel jsem zapoměl na jméno té firmy. Ptal jsem se jich kdy to půjde na trh a odpověděli mě, že jednají se škodovkou o certifikaci, ale zřejmě to nedopadlo, když to není na trhu. Škoda, vypadalo to super.
  7. Sorry, ale nelíbí:-) Moc červený podsvícení nemusím:-(
  8. Dodělat se určitě dá (všechno samozřejmě originál díly): * budíky s maxidotem ...klidně i RS a MR2007 * parkovací senzory vpředu i vzadu s napojením na sběrnici * HF bluethoot * multifunkční volant Co ale doporučuji si nechat zamontovat přímo při koupi je: * xenony (hodně drahý dodělání dynamiky) * ESP * aktivní hlavové opěrky * sportovní podvozek * 6-ti stupňovou převodovku * vyhřívání sedaček * samočinný spouštění stěračů při dešti * TMP - tlak v pneumatikách Nic mě už nenapadá:-)
  9. AHoj. Za kolik a kde se dá sehnat STREAM nebo AUDIENCE s MP3? Jinak jsem byl dneska v servisu, že mám špatný příjem. Takže mě prý přehráli software, ale zatím žádnou rapidní změnu jsem nepocítil:-)
  10. spolda

    Prahove listy

    Lišty jsem si taky přidělával bez šablon a jde krásně:-) Trošku zručnosti, nic víc:-)
  11. Rozhodl jsem se pro instalaci originál HF sady a zůstala mě HF sada Parrot 3200L. Pokud by měl někdo zájem ať se ozve. Zde jsou k nahlédnutí obrázky jak to mám přidělaný v OII ..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10006
  12. Tak tohle se mě přesně stalo taky včera, ale měl jsem tam ještě bonusovku. V mechanice bylo CD, ale on deklaroval, že tam žádný není. Ani nešlo vysunout, prostě nic. Rádio nešlo, CD taky ne a HF přes rádio taky ne. Prostě jsem celou cestu poslouchal aerodynamický hluk....trošku to ráno uspávalo, ale jinak taky dobrá muzika
×
×
  • Vytvořit nový...