Přejít na obsah

zednar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zednar

  1. díky, myslel jsem si to. Kde je prosím ta fotka?
  2. Nevíte někdo, kolika pinový konektor je na Nexusu? Chci připojit digitální hudební adaptér, abych mohl přehrávat mp3 z flash disku. Existuje 8pinový a 12pinový a já nevím, který koupit. Díky
  3. je ten motor hliníkový, nebo litinový, jako 1.9 TDI?
  4. zednar

    Devil eyes

    Přece jenom jsem šel do toho MILOTECU. Světla už mám doma. Vypadají super a kvalita je zjevná na první pohled (a pohmat) - vysoce svítivé velké diody, kov a sklo, prostě úplně jiná třída než všelijaké ty náhražky. Ale ta cena .......... sakumprásk světla, lak a montáž počítám tak osmičku Teď mám krycí rámečky v lakovně a 11.4. jdu na montáž. Dám pak vědět. Už se nemůžu dočkat, doufám že tu montáž nesprasí. Je tam možnost používat je jen jako denní svícení namísto tlumených světel, nebo zároveň jako denní + obrysová (to by se mělo žádat o přestavbu a zapsat to do velkého TP za současného trvalého vyřazení obrysovek z provozu. Tak ještě nevím, do čeho půjdu. Co vy na to?
  5. zednar

    Devil eyes

    Myslíš ranec za ty DevilEyes, nebo ten MILOTEC? Já asi do toho milotecu půjdu, na těch fotkách to vpadá fakt dobře, nikde se nic nelepí jako u těch všech UNI LEDek, uvidím. Kdybys přišel na něco lepšího a levnějšího, tak písni :-)
  6. zednar

    Devil eyes

    Nemám ve zvyku to dělat, je to neseriózní, ale už rozjednanou objednávku Devil Eyes jsem po pročtení tohoto fóra zrušil. 6000 je 6000 a prodejce mi navíc opravdu potvrdil, že LED pruh není homologován pro denní svícení. Ještě že jsem tady na to narazil, sice 5 minut po 12, ale narazil. Pokud sháníte opravdu kvalitní LED denní svícení na O II, tak prohlédněte následující linky. Světla prodává MILOTEC, značka je to ale osvědčená, žádná Čína, sice drahé jako p.ase, ale vypadá to velmi důvěryhodně. Kdo neví co s penězi, tak má možnost : http://www.milotec.net http://www.milotec.net/led-denni-svetla-svetla-s-krycim-rameckem-abs-cerny-octavia-ii-.htm http://www.milotec.net/led-denni-tmava-svetla-s-krycim-rameckem-abs-cerny-octavia-ii.htm
  7. zednar

    Devil eyes

    tu vo.e !!! Já jsem si ty světla před týdnem objednal http://www.tuningstyle.cz/predni-svetla-devil-eyes-skoda-octavia-ii-04-09-chrom.html Výrobce je SONAR, nejsou to xenony, ale mají čočku Nenapadlo mě, že ty LED nemaji homologaci jako potkávačky, ale jen jako parkovačky :-( Chtěl jsem řešit právě denní svícení. Tak teď nevím, jestli to mám zrušit a ocitnout se na černé listině prodejce - mám to naštěstí na dobírku, nebo do toho jít. Tak teď všichni RAĎTE !!!!!!
  8. Tak teď jsem z toho jelen. Vysušený světlomet jsem bez dalších úprav a přetěsňování nasadil zpátky (akorát jsem si dal záležet na pečlivém nasazení všech víček, odvětrávacích ventilků apod.) a šel umývat auto - ručně hadicí. Schválně jsem ten světlomet máčel vodou jako nikdy a světe div se - NIC !!!!! Sucho !!!??? Tak jsem zvědavý na první déšť a jízdu v něm, ale horší sprchu jako při mytí už si představit nedovedu. Uvidíme. Momentálně jsem šťastný jako blecha :-)
  9. sice to není na co se ptáš, ale včera jsem náhodou narazil na tohle. Určitě to stojí za prostudování. Na O II je na to pouze potřeba dokoupit rámeček aby to pasovalo. Najdi si to i na YouTube, tam to někdo předvádí v akci, docela se mi to líbí. ...http://www.elcar.cz/k-vestavbe/1064-zenec-ze-nc2010-navigace-volkswagen-seat--koda.html
  10. přesně tak, já si myslím to samé (viz výše). To jsem rád, žes mi to potvrdil. Pokud tam ta voda ještě jednou nateče, tak udělám to samé co ty s tím silokonem(moc se mi tosice nelíbí, ale lepší než vysolit 3,5litru z nové).
  11. Tak po dlouhé době bych rád ostatním sdělil, jak celá anabáze dopadla. V servisu (Hlaváček Olomouc - jinak musím pochválit jejich přístup a ochotu to řešit) usoudili, že mechatronika to nevyřeší a tak jsme se domluvili na výměně převodovky (cca 150 000Kč) na pojistku. pojišťovna to napřed telefonicky odsouhlasila, ale pak se do toho začal montovat nějaký výše postavený z té samé pojišťovny a že pošlou svého experta na DSG se na to podívat. Tak expert z Prahy přijel do Olomouce, autem se svezl, nechal znovu zdiagnostikovat a posoudil to jako vlastnost této převodovky, čili pro mě to znamenalo tůůůůdle nůůůůdle..... Už jsem si na to tak nějak za tu dobu zvyknul a beru to tak, že měl pravdu, o čemž mě přesvědčují i v tom servise. Tak jsem asi moc přecitlivělý. alespoň že po mě nikdo nechtěl nic platit za tu diagnostiku.
  12. no to jsem právě myslel - že regeneraci si to ždá jenom přes kontrolku - takový ten režim na dálnici s ustálenou rychlostí, při zařazeném nevím kterém stupni a nevím v jakých otáčkách (vždycky zapomenu co je v té příručce:-) a ono je tomjinak, což se v příručce už nepíše. Tak vida, pořád se učíme .....
  13. no to je mi také jasné že je tam kvůli špatnému utěsnění, ale kde? Určitě to není některým z víček - za prvé jsem s nimi nikdy nemanipuloval, a za druhé byly všechny nasazeny správně. S autem jsem už jel v dešti x-krát a nic se nedělo, a ted najednou po jedné jízdě v slabounkém dešti úplná záplava, žádná malá kondenzace, která by se sama vysušila. Typuju to někde ve spoji, kde je přilepeno čelní sklo světlometu k jeho plastovému tělu, ale to si jenom myslím. světlo už mám vysušené doma na radiátoru (bez žárovek) a fénem. Po nasazení budu pozorovat.
  14. tak to tedy Wooerovi asi nepomůžu :-(
  15. tak už jsem zpátky z garáže a světlo mám doma (to ani nemúžu nikomu říct jaký jsem kretíno s tou pojistkou). Teď ještě přijít na to, proč tam je ta voda.......
  16. já tam snad ještě jednou půjdu to zkusit :-) dík
  17. nevím jestli funguje v Cruise, ale mám DVD s mapou ČR kterou používám v OII vybavenou Nexusem a šlape
  18. dík, jenže já jsem ještě nikdy do toho světlometu nesahal. Navíc jsem před chvílí chtěl světlomet vytáhnout abych se podíval, jestli na něco nepřijdu a po odšroubování plastové matice a odjištění a povytažení světlometu nemůžu rozpojit svorkovnici (ani u toho na druhé straně). Takže jsem to zase dal všechno zpátky. Rozpojuje se ta svorkovnice jen povytažením, nebo je tam někde nějaká pojistka kterou je třeba zmáčknout? Připadám si sice jak pitomec, ale bohužel se mi to fakt nepovedlo.
  19. Ty brďo, to jsem nevěděl. Já jsem koupil auto s najetými 47tkm. Sám jsem zatím najel 8.5tkm a žádnou regeneraci jsem zatím nezaregistroval - je to motor PD 2.0TDi 103kw DPF, převodovka DSG. Jak často to tu regeneraci vyžaduje? Vím, je to dáno asi stylem jízdy, ale takový ten průměr? Nebo že by ta DSG řadila tak optimálně, že by se filtr nezanášel?(myslím nepodtáčení motoru apod.)
  20. Včera jsem zjistil, že mám silně orosený jeden z předních světlometů na O II. Zatím jsem to neřešil a abych se přiznal, tak ani nevím jak. Lze to po vysušení nějak zatěsnit? Ani vlastně nevím, kudy se tam ta voda dostala. U 4 roky starého auta mě to docela štve. Poraďte někdo :-)
×
×
  • Vytvořit nový...