Přejít na obsah

MichalOII

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MichalOII

  1. Ahoj, stalo se mi že se mi v autě nastavil nastavil "sám" servisní interval 15000km původně bylo 30tis. Nevím zda to udělali ve značkovém při svolávačce na ABS nebo v neznačkovém při výměně oleje, každopádně bych to rád nastavil tak jak to bylo, měl jsem půjčený VCDS 12: v instruments-adaptation nastaveno ESI, pak je je tam několik voleb FIX: time since last inspection apod. ale tam mi to píše Channel Not available. Budu rád za každou pomoc.
  2. poradil by prosím někdo kam připojit kabely can H/L oranžovočerný a oranžovohnědý a napájení fialový? Řídící jednotka je tam tak zahrabaná, že se ke kabelovému svazku nedokážu dostat ani abych se na něj podíval natož tam něco dodělávat navíc nemám ani schema. Napájení dáváte na pojistku světla zpátečky nebo třeba na klakson? Díky Michal
  3. ano tou zátkou to často uniká, mejdlová voda je nejlepší řešení
  4. ...bohužel nemám nebyl by link na stažení?
  5. ...v dílenské příručce jsou jenom montážní postupy, hodnoty kompresoru ani jiné hodnoty tam nejsou.
  6. Ahoj, nevíte jaký má být u o2fl správný tlak klimatizace (to co vidíme ve VAGu) a teplota za výparníkem? Blbě to chladí a dneska jsem vypozoroval, že přestože je proud do ventilu kompresoru 0,8A (chápu to tak, že při tomto proudu má mít kompresor maximální zdvihy) a tedy nejvyšší tlak - tak teplota za výparníkem neklesne pod 9,5C a tlak nepřeroste 11bar ani když přidám plyn. Usuzuji že tedy kompresor nemá kompresi nebo ventil neotvírá úplně, a nic jiného to být nemůže, je to správná úvaha?
  7. Ahoj všem, řeším problém s klimou na O2FL2009, chladí zadlouho a ještě málo. Diagnostika VAG nehlásí žádnou chybu. Nevíte někdo jaké mají být hodnoty na jednotlivých čidlech popř. jak se mají měnit během času od nastartování vozu. Třeba teplota za výparníkem se mi dostala nejníže na 11C a potom zase vylezla na 15C je to normální chování nebo to ukazuje na nějakou závadu? Může být vadný kompresor pokud není utržený? a jak to poznám že např. má malou kompresi. Nebo třeba je v chladivu moc oleje? Díky. Michal
  8. Ahoj, nemáte někdo schemata na Fabii 2 facelift? Potřeboval bych připojit orig. parkovací senzory asi někam pod palubkou a netuším kam. Mám tam 3 dráty can+klíček. Díky. Michal
  9. Ahoj všem, krom dalších podivností se mi přestaly zobrazovat parkovací senzory na displeji rádia bolero (resp. ukáže se to po nastartování) při parkování v cíli cesty už ne. Zvukový signál je funkční. Nevím jestli to má souvislost, ale občas se nevyklopí sklopené zrcátko (jen pravé a po znovunastartování už ano). To rádio se taky občas samo vypne i několikrát po sobě (ale jen prvních pět minut po startu, pak už funguje dobře) Auto je OIIFL rv 2008/9 Díky za pomoc.
  10. ...no protože já jo a teklo mi tím do auta po tom svazku k čerpadlu, tak jen jako jedna z možných (teoreticky) příčin, jinak u mě pořád stejné
  11. Ahoj všem, předem se omlouvám za "hloupé" téma, ale při sundání tapecírungu ze zadních dveří se mi podařilo ztratit nějakou plastovou destičku nebo co to je a nemůžu to nikde najít ani ETCE. Ta "součástka" je z části (2cm černé) vidět při otevřených dveřích při pohledu shora na tapecírung v místě kde je trojúhelníkové okno a zřejmě to má funkci podložky mezi tapecírungem a plechem dveří. Nevíte někdo co to je popř jaký to má obj. kód? Díky.
  12. lucas-427 máš střešní okno?
  13. Marku nevím jestli to myslíš vážně, ale zkusím to i když tomu nevěřím:)
  14. ...relé nikdo neměnil, prostě proto že pumpa je slyšet a v relé pokud není mokré což není nemá co zmarznout, navíc to dělá i teď když je teplo.
  15. Děkuju všem za rady, tohle již mám za sebou a jak jsem psal, se zamrzlou naftou to 100% nesouvisí dělá to i při teplotách >10C. Teď to zase nějakou dobu funguje tak nemůžu nic řešit. M
  16. ...pokud vím tak je na vstřikovací liště senzor tlaku paliva, který by měl závadu odhalit kdyby tam nebyla nafta ne?
  17. ...no problém je že není moc co kontrolovat, nikde žádná louže nafty není a jinak to normálně funguje a i startuje, prostě to udělá občas. Když otočím klíčkem tak toho moc neslyším akorát tak klimu, a handsfee a rádio. Když jsem někam přijel tak ta pumpa v nádrži slyšet nebyla ale nevím jestli se má pouštět při každém otočení klíčku nebo jen po nějaké době stání. To by se na diagnostice nenašlo?
  18. ...hlavně teda dělá to i když je teď venku teplo, ale jen občas.
  19. ...dělala se opakovaně diagnostika v servisu a všechny svíčky preventivně, těm matlákům v servisech nevěřím, teď po záruce by měnili všechno jak o život, takže zatím nic jiného krom běžné údržby. Ten bílej kouř v zimě smrdí jak ávie, takže žádná voda.
  20. ...jo v zimě po nastartování chvilku bílej kouř
  21. ...tady je jeden z lepších startů
  22. ...a druhý den tam už podpětí není a pak po dvou týdnech zase jo a takhle skoro 3 roky?
  23. ...to podpětí je až důsledek toho že točí startér několik vteřin:(
×
×
  • Vytvořit nový...