Přejít na obsah

Michal P

Uživatel
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Michal P

  1. Ahoj, má tato kauza nějaké pokračování? Mám stejný problém auto staré 6 měsíců najeto 12.000 km. Začalo to cca při 6.000, servis dělal 3x geometrii, kalibrace úhlu natočení volantu, měnil kola i pneu, ale bez výsledku. Volant musí být viditelně natočen doleva při jízdě rovně, jinak bych skončil ve škarpě.
  2. Zdar, v případě nastavení Climatronicu řidič a spolujezdec na rozdílnou teplotu, podle jaké strany se řídí teplota na zadní sedadla? Nikde to nemůžu najít a přijde mi z praxe, že je to mix obou. Díky.
  3. U mě je to klam, resp. nakloněním silnice. Někdy je volant vychýlený doleva, někdy doprava. Čím větší a širší kola, tím je vliv silnice znatelnější.
  4. Mam RS od 09/2015, přední i zadní senzory + Bolero a stává se mi to samé. Ne moc často, ale stává.
  5. Ahoj, já jsem si teda ničeho takového nevšiml, mám teda s 2.0 TDI zatím najeto za 2 měsíce 7.000.
  6. Mně taky, jsou aktivní přední i zadní vždy spolu.
  7. Mám teď druhou OIII s xenonama a nebliká na mě nikdo
  8. :kol-47: Super, díky za tip, zkusím to.
  9. Jo, to je fakt, taky jsem tu viditelnost škrábanců čekal na černý mnohem horší... Možná zkusím něco takovýho na kousku a uvidí se ;-) http://www.oleje-shop.cz/starline-lak-na-rafky-cerny-leskly-sprej-400ml
  10. Zdar, hledal jsem, ale nic nenašel, tak zkusím tady - rád bych se zeptal zda se dá sehnat nějaká opravná barva na Gemini černá ALU kola na RS z challenge paketu. Už tam mám několik "zásahů" díky provozu a parkování na chodníku v centru. Vím, že výsledek by nebyl dokonalej, ale aspoň na zakrytí z nejhoršího. Díky za info.
  11. Zdar, ví někdo jaký je rozdíl mezi motory TDI 135kw MR2015 a 2016? Pro MR2016 je uváděna nižší spotřeba. Je to jenom hra s výpočtem, nebo skutečně něco na motoru změnili?
  12. Před 14 dny mi dealer potvrdil dodání cca 20.8. Dnes to změnil na 30.9. Objednáno 30.3. No ještě že mě to v podstatě netrápí, ale je to fakt síla.
  13. RS kombík TDI. Objednáno 14.t, předpoklad dodání k dealerovi 34.t :'>
  14. Aha, díky za vysvětlení, tomu už rozumím. Takže na Auto vlastně svítí furt, na 0 pohasnou když je šero, aby mě to trklo zapnout světla.
  15. Tak nevím, mám senzor na světla a teď jsem to pár dní studoval a podsvětlení budíků se chová pro mě nějak nepochopitelně... V poloze 0 je osvětlení budíků zapnuto při normálním denním světle neustále, resp. jsem si nevšiml, že by se vypnulo. Jakmile vjedu do garáže, do tunelu, když prostě dojde k poklesu hladiny vnějšího světla, svítí pouze ručičky a když je joo tmavá garáž, není vidět na čísla. :-D V poloze Auto svítí budíky pořád, nevšiml jsem si, že by někdy zhasnuly.
  16. Pepo uvedl hned v prvním příspěvku, vše originál nic dodělávané ani měněné. Jediný problém byl asi v tom, že na Jarově buď na seřízení ani nehrábli, nebo to udělali 2x blbě. :-/ Po seřízení už rovně nesvítí, sice nemají takové "zuby" jako klasika, ale kužel tam vidět je. Hlavně konečně pořádně vidím ve tmě. :-D
  17. Teda mě to přijde divný, já používám v zimě klimu na odmlžení oken často a nemám pocit, že by nefungovala, právě naopak... Třeba dneska ráno teploměr ukazoval 0,5 stupně a vyjel jsem s větrákem na 3 a topením na max a okna zamlžená jak prase a nechtěla se odmlžit, ale jakmile jsem pustil klimu tak bylo okamžitě vidět jak zamlžení před očima mizí a za chvíli bylo přední okno čistý.
  18. Jelikož se mi nasbírali další blbosti na reklamaci zajel jsem do jiného servisu a mimo jiné si nechal opět seřídit světla a světe div se - technik říkal, že byly moc dole a že je zvedly a opravdu najednou pomalu ani nejsou potřeba dálkové. Samurai měl pravdu. ;-)
  19. Rachtání při sešlápnutí spojky mi dělala fabie když jsem najeto jen cca 60.000km a bylo v háji ložisko spojky.
  20. Mně to dělá od začátku u Tour TRUMFa, při reklamaci vyměnili plastová vodítka, ale zlepšení jen nepatrné, stejně musím tak 1x za 14 dní povytáhnout... Kamarád má taky trumfa a má úplně stejný problém na obou předních. Naopak mně zase nejdou vyndat vůbec zadní hlavové opěrky.
  21. Ta moje legenda teď zase pro změnu, abych nevyšel ze cviku reklamací, troubí asi podle počasí. Nedávno jsem potřeboval klakson na joudu, který mě neviděl v zrcátku a ticho. Od té doby to zkouším každý den a občas troubí a občas slyším jen cvakání kontaktů ve volantu.
  22. Tak jsem porovnal světla na OI tour 2010 bez xenonů a mých xenonů.... Foceno ze dvou metrů, auta vedle sebe. Je to normální, že xenony svítí takhle "naplocho" a normální světla mají "zuby"? To by totiž odpovídalo proč nic nevidím, prostě xenony mi neudělají ten kužel.. :-/ 1. xenony, 2. normální světla
  23. Seřizovali je ve značkovém servisu a na servisním listu bylo něco s diagnostikou tak doufám, že udělali co měli. Ještě než se tam vrátím zkusím zlanařit kámoše co má taky tourku 2010 bez xenonů a někde na rovině porovnáme kam dosvítí on. Jak se dá změřit ten skoln pls?
  24. "ANV využila zákon o poskytování informací a položila ČOI dva na sobě nezávislé dotazy," sdělil ředitel společnosti Acta non verba Vojtěch Razima. "Nejprve se zeptala na seznam všech kontrol, které ČOI provedla v roce 2009. Po získání tohoto seznamu se ANV dotázala na seznam všech čerpacích stanic, které kontrole ČOI vyhověly. ČOI poskytla oba seznamy, které ANV porovnala, a vytvořila seznam špatných pumpařů," pokračoval Razima s tím, že seznam zveřejnili na svém webu Kverulant. Ze seznamu však není patrné, čím se stanice provinily. Kontrolujte kde tankujete zde
×
×
  • Vytvořit nový...