Přejít na obsah

algec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem algec

  1. No na Feldě jsem si dělal ledacos, ale tady jsem zatím měnil jen žárovky vyjmutím světlometu.
  2. A zvládnu to sám, nebo musím do servisu?
  3. Ahojte, mám takový problém. Koncem minulé zimy se mě začalo objevovat nedostatečné zahřívání chladící kapaliny. I po cca 30km jsem na ukazateli měl pouze cca 60-70°C . na provozní teplotu to nikdy nedosáhlo. Sice auto topilo, ale poměrně málo. Pak přišly vyšší teploty a všechno bylo v pořádku. Provozní teplota skoro hned. Teď ale znovu začala venkovní teplota padat k mrazu a problém je tu zase. Jedu 30 km a teplota max 70°C. Při jízdě z kopce ještě spadne. Na volnoběh při studeném motoru se pořád točí ventilátor. Je to správně? Děkuju za případné rady.
  4. Měnil jsem ho ( to čidlo) proto, že žluté jsem potřeboval do dieslové feldy a tohle mi dali v prodejně coby universální. S tím dáváním jiskry - nevím jak to udělat.
  5. Proč nedává jen v určitou přesně se opakující chvíli? Kdyby v systému byla voda, tak předpokládám nějaké kuckání nebo tak něco, ale to je utnutí mečem. Ještě mě napadlo, že jsem měnil palivový filtr, ale to by snad mělo spíše pomoct.
  6. Dobrý den. Studený motor na Feldě nastartuju na brnknutí. Jedu a někde při vypnutí sytiče začne auto poškubávat, ale jede a za c hvíli se to srovná. Zastavím, jdu do obchodu , nastartuju jedu a auto po ujetí pár metrů natvrdo zhasne. Vše je vždy v rozmezí teplot 70-80 °C. Nastartuju normálně až po úplném vychládnutí motoru. Při kontrolkách jde slyšet relátko. Měněno čidlo teploty vody ze žlutého na modré. Děkuju za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...