Přejít na obsah

lutyn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lutyn

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj kluci a holky, nevíte o někom kdo by mi nakódoval novou gateway? Mám Bolero a koupil sem novou Gateway. Nejlépe někdo z okolí Brno-Vyškov-Uherský hradiště. díky
  2. Ahoj vespolek, dnes se mi vyskytl problém, nevím jestli se to podařilo mě nebo už to bylo ale mám ulomené hrdlo kde se nalívá olej do motoru. Mám OII 2.0 TFSI. Nevíte dá se to nějak jednouše vyřešit? Svařit nebo tak? Dík za help.
  3. Ahoj kluci a holky :-) nevíte někdo vlezou se na OII RS kombi 15" kola??? Musím koupit na zimu. Spíš sem rozhodlej pro 16" ale chci znát všechny možný možnosti :-) Nevím jestli jsou u RS vetší kotouče pač na "normální" octavii jdou dát 15ky. Díky za rady.
  4. Ahoj kluci a holky, nevíte proč mi Bolero vybíjí baterii v moji OII RS??? Zkusil sem Swing a to samý. Až když sem tam dal Nexus tak přestalo vybíjet. Díky za rady.
  5. Ahoj vespolek, dokázal by mi někdo poradit? Mám O2 RS TFSI a můj palubní počítač jako by se zbláznil. Někdy naskočí někdy ne a pokud naskočí tak po chvíli se rozsypou pixely. Když tlačím na kryt tak se to mění. Špatnej kontakt? nebo něco jinýho? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...