Přejít na obsah

mekanik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mekanik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. mekanik

    Vag Felicia

    Jojo redukci usb pouzivam, to muze byt tim? Ale, ze na octavii to normalne jde..
  2. mekanik

    Vag Felicia

    Zdravim, mam problem s vagem 304 a to, ze se nemuzu spojit s Feldou, zadnou adresou.. jinak Octa a Fabie jdou normalne. A v aute to nebude pac orig. vagem ze skodovky to jde. Nevite v cem by mohl byt problem?
  3. Zdravim, potreboval bych prosim poradit jak deaktivovat airbag spolujezdce u Octavie r.v. 2000 TDI AHF. Jak provest zmenu na VAG? A staci u nej pouze odpojit svorkovnici nebo se tam dava odpor? Diky moc.
  4. V autorizovanym servisu Skoda ti ho objednaj podle TMB - cisla karoserie. Klicek stoji 900, dalka pak 1200. Do tydne zpravidla prijde. Klicek za 900 je klasickej, vyskakovaci stoji vic. Oboji se potom nakoduje pres Vag. Kdyz nemas kod, neni problem, z Boleslavi se online vyzada pres cislo karoserie a SKZ - cislo immobilizeru. Cely otazka max. pul hodiny.
  5. Zdravim, delam mechanika v jednom nejmenovanym servisu Skoda a ohledne zimnich prohlidek doporucuji u auta byt- na pozadani vam to musi umoznit. Protoze jedine tak mate jistotu, ze se delala dusledne. Mechanik to dela v podstate zadarmo tak neni ani trochu nadsenej ale na druhou stranu existujou fantom testy ktery odhalujou tyhle ochcavky a jsou za to velky pokuty tak to smeruje k tomu aby se vse delalo stoprocentne. Zdarec M.
  6. mekanik

    řazení

    Tak vzpera je v poradku, drobet hazela leva poloosa tak tu jsem vymenil ale zavada je furt. Vsechny silentbloky ok. Je prave divny, ze to dela jenom na tu petku... Jestli je neco se razenim nebo to jde z prevodovky, fakt uz nevim.
  7. mekanik

    řazení

    Jo to mas pravdu, to by mohlo taky delat, to me ani nenapadlo. Tak kouknu na to a dam vedet.
  8. mekanik

    řazení

    Zdravim, mám Octavii TDI 81 kW AHF 2000 a problém se řazením. A to vibrace řadící páky a pouze při zařazeném pátém rychlostním stupni. Závada se projevuje pouze při brždění motorem. Páka má vibrace někdy větší, někdy menší... Nevíte co by to mohlo být? Řazení je bovdenové a nikde jsem žádné vůle ani zjevné poškození nenašel. Díky M.
  9. Me to same delal zapalovaci modul. Vysle maly signal, zpravidla to byva horsi a horsi az nakonec nenastartujes.
  10. Zdar, original samotny vlnovce Skoda nedela tak v jakychkoliv autodilech si ho koupis. Musis najit tvarove a rozmerove nejpodobnejsi.
  11. Pokud je to opravdu chladici kapalina (cervena) tak to tece nejspis vodni pumpa. Sundej kryt rozvodu a uvidis...
×
×
  • Vytvořit nový...