Přejít na obsah

vaca80

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vaca80

  1. mám kombika 2001 a škoda vyšíí než 60 tis je u mě braná za totálku.za odřený nárazník-bok,blatník-výměna.mi vysolily 19547 kč.
  2. tak jsem těd koukal tak trošku po bazarech a našel jeden velmi zajímavý-čím? koukněte na octávie jedničkový,všechny najeto přiblížně stejně KM od 130 000-150 000.divný né? jo jedná má 190 000,zřejmě se sekly při stahování km. http://www.gregi.cz/autobazar/hledej-vuz/skoda-32/kategorie-0/palivo-0/cena-0/pobocka-0/auta.aspx
  3. ahoj,namontuje někdo tempomat na 1.9 tdi v severních čechách? díky.
  4. tohle téma mi připomíná mé léta když nám bylo kolem 10 let a bavily jsme se čí tátá jezdí rychlejš,jeden 100 km,jeden 150 km atd. až ten jeden to rosek tvrzením-muj táta jezdí přes miliony(měl wartase).dodnes mu to připomínáme. tak jsem si na to vzpoměl když tady čtu příspěvky "chlubílků"
  5. jo dík,už jsem to vykoumal,takže mám smulu.
  6. no právě že nemužu proto se ptám jestli existuje tažné,které má větší max.hmotnost přívěsu 1800 kg a výše.
  7. mám takový dotaz,mám š octavii 2001 kombi,tdi 81 kw.a chtěl jsem se zeptat na kolik kilo se dělá tažné,myslím tím maxium.našel jsem nejvíc 1800 kg,máte někdo víc?jde mi o tahání podvalu.dík.
  8. vaca80

    Vibrace

    kola to podle mě nebudou,ty mám nový,ale mám podzření na uložení motoru,ten silentblok přední jestli není špatnej.
  9. vaca80

    Vibrace

    mám uplně ten samý problém,při jízdě kolem 80-100 km/h když šlapu na plyn auto se celý roztřese jakmile ho pustím-motor není v tahu je vše v pohodě.octavia 1,9 tdi 2001 kombi. už mě to s...e,nevím kde začít hledat,ale zkusím tedy ten kloub
  10. no jo prasátka z PPL lítaj at vše rozvezou a pak koukaj jak tydítci co to.
  11. vaca80

    Komplet brzdy

    ahoj nikde jsem to tady nenašel tak se zeptám tady,kde se seřídí ruční brzda u okty 2001 zadek kotouče.díky za info
  12. no mě šlo právě o to co tam nestříkat.jestli to vypláchnout vodou a pak tam dát ten rezistin nebo ho tam jen nastříkat a nebo tam fouknout něco kompresorem.
  13. ahoj,včera jsem měl auto na zvedáku a zjistil jsem že mi po zimě na každy straně chybí jedna ta gumová záslepka v prahu,čili je tam regulerní díra a počítám že tam přes zimu nalítalo hodně pordela-sul atd. jak to nejlépe ošetřit?myslím zevnitř a pak znova zaslepit.dík za rady.
  14. vaca80

    dnešní nákup

    já měl profesák ještě zadarmo,ale ptal jsem se tebe jestli cena je i s profesákem.vím že těd stojí dardu a hodiny školení.
  15. vaca80

    dnešní nákup

    37 smetán i s profesákem?
  16. aha,tak nic.no mě to pořád píše roznětka airbagu,proto mě zarazilo že mi řekli že to je napínání pásu.
  17. chtěl bych se zeptat,co ti to psalo na vagu za chybu? pokud jsi to tedy měl napojene.když jsem byl v sevisu na přezutí kol-před zimou.tak mi taky svítila kontrolka,řekl jsem jim at mi to tam napíchnou a kouknou na to.řekli mi že chybu to hlásilo na napínač pasu sedadla řidiče,nebo tak nák,že až se to rosvítí mám přijet a oni mi to zdarma opraví že je to na chvíly.no kontrolka se rosvítila asi po dvou dnech zase a ještě jsem tam nebyl.
  18. jestli jsi si všim obrázku u jeho profilu tak tamm kombi není..
  19. vaca80

    Min.teploty

    pánové nechci vás naštvat,ale dnes maledivy,město Male 29 stupínku,teplota moře 23 stupínku,holky na plaži v plavkách,nechce se mi domu... ale do 22.2. to tady vydržím.
  20. ahoj,máte někdo odkaz kde se ta clona před chladič prodává? nechci tam cpát někej hadr,at to trochu vypadá.díkec
  21. tak to je moc prasácký asi obětuji ten litr.
  22. podle čísla dílu to nebylo mín jak 1000 kč. co to zaslepit?
×
×
  • Vytvořit nový...