Přejít na obsah

zdick

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli zdick

  • Narozeniny 11.10.1986

Návštěvy profilu

549 zobrazení profilu

Oznámení zdick

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Řídící jednotka je v kufru pod levým okýnkem, jakoby nad baterkou. Není to úplně na pět minut se k ní dostat ?
  2. Kdyžtak bych měl zájem o řídící jednotku (ten starší typ). Vzpěry bych měl mít v pořádku, ale jednotka mi shořela.
  3. Potřeboval bych koupit řídící jednotku na el. kufr kombi, Superb II 2011. Myslel jsem že mám vadnou vzpěru, ale je to spálená jednotka. Nezůstala náhodou někomu doma?
  4. Můžu poprosit o podrobnější popis zapojení? Kam na Columbusu připojit kostru a kam +12V které se sepne při zařazení zpátečky... A dozadu po drátu který je součástí video kabelu - jestli teda chápu správně - z toho propojovacího cinch kabelu mi kouká červený drátek, když +12V napojím na ten cancour, nepotřebuju vést paralelní kabel kvůli napájení od rádia? Edit: Paralelní drát pro napájení opravdu vést nemusí, stačí ho připojit na obou stranách toho cinch kabelu. Jenom ještě musím zjistit odkud vezmu +12V, úplně se mi to nechce připojovat na stálo, resp. při sepnutí spínací skříňky... Není teda někde okolo rádia možnost vzít si +12V jen při zařazené zpátečce? Edit 2: Vyřešil jsem to napájení jen při zapnutém zapalování. Pomocí "pojistkového pouzdra s odbočkou" (https://goo.gl/GGVyyB) jsem se napojil na pojistku č. 42 (spínač světel) v pojistkovém boxu z boku palubní desky a odtud vedu spínaných +12V. Mínus je kdekoliv na kostřících bodech karoserie.
  5. zdick

    Kelly sleva??

    Kelly pobočka Sokolov - kdysi mě tam známej technik poslal pro nějaký díly zatímco mi makal na autě, stačí říct číslo a na nic víc se neptají. U škodovek je tam jedna ochotná paní, která navíc svému řemeslu hodně rozumí. Stejně tak není problém cokoliv vrátit, pokud to shledám nepotřebným - stačí obal s číslem výrobku a doklad o koupi. Za mě jenom pozitivní zkušenost.
  6. zdick

    VIN dekodér

    Štítek z kufru vyfocený dorazil, je na něm napsáno AMB, takže je jasné v jaké výbavě jsme. PíŠe se v kódové výbavě i ESP? Protože dekodér mi ho nevypsal, v inzerátu je ale uvedeno. Edit: Tak jen abych to dovysvětlil, prodejce Auto Steiner, Kolbenova, Praha 9 uváděl mylné informace (výbava Elegance vs. Ambiente, výŠkově nastavitelné jedno sedadlo, nikoliv "sedadla", chybí "Asistent-parkovací" a ESP). Velice nepříjemné nátlakové jednání ze strany prodejce. Při koupi to chce opatrnost, ono to asi v žádném bazaru není nic moc příjemného, pokud člověk nejde rovnou s penězma na stůl.
  7. zdick

    VIN dekodér

    Je to trochu na rychlo, dneska tam byl známý (pracuje v autoriz. servisu) s tchánem ji projet a všechno obhlídnout, řekli mi po telefonu že je vše v pořádku, takže rezervace a zítra odpoledne tam mám jet (150 km). Zkusím ještě zítra dopoledne do bazaru zavolat jestli by mi to mohli cvaknout - z kufru nebo v případě lenosti ze servisky. Chtěl jsem se tu zeptat jestli se to mohlo stát ve fabrice nebo je "do-vybavená".
  8. zdick

    VIN dekodér

    Chtěl bych se zeptat, trochu OT. Podle VIN dekodéru (TMBHS61Z062127793) u auta o který mám zájem by mělo jít o O2 Combi Ambiente. Prodejce ji ale uvádí jako Elegance (10x airbag, dálkové centrální zam., digitální klimatizace, venkovní teploměr, parkovací asistent, ESP, klimatizovaná přihrádka, mlhovky, senzor světel, tempomat). Je tam něco zásadního co ve výbavě Elegance má být? Je nějak možné ve fabrice doplnění výbavy do vozu s již vyraženým VIN, nebo se spíš mám bát pokusu o navýšení hodnoty prodávaného vozu?
×
×
  • Vytvořit nový...