Přejít na obsah

Maxir

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Maxir

  1. Děkuji za radu, o víkendu to vyzkouším. Nechtěl jsem Vaší radu zpochybňovat, jen mě zajímalo, jak jste přišel zrovna na 300Ohmů.
  2. 300Ohmů ? to je nějakých 40mA tedy 10% původního odběru pokud má žerovka 5W. Jak jste přišel zrovna na takovej odpor ???
  3. Jeké je tedy maximální proudové zatížení výstupu RJ.
  4. Dobrej, potřebuji poradit: Mám Octávku 2003 RS (krátkou) v kufru jsem předělal osvětlení ze žárovek na LED. Proud je cca 2/3 původního. Problém je, že po otevření kufru se normálně rozsvítí osvětlení (13V) ale po zhruba 10 sekundách klesne napětí na 7V. Pokud otevřu jakékoliv dveře, osvětlení kufru se vrátí do normálu 13V. Máte někdo představu, co je špatně ?
  5. To jsem udelal. Odpověd je, že mi vrátí zálohu, auto prý za ty peníze bez problémů prodají, není pro ně zajímavé na své náklady dodělávat dálku. Tu objednávku totiž zkazila ženská co v salonu auta objednává a né přímo Škodovka. Škodovka má chybu v ceníku dálka je za 4 tisíce. Problém je, že když teď objednám auto tak bude až 2010 a já ho chtěl dát do daní letos.
  6. Ahoj, potřebuji poradit. Objednal jsem Octavia Tour, dnes přišla na salon ale není tam dálka kterou jsem měl objednanou. Chtějí mi dodělat Jablotro, dálka od Škodovky prý vyjde přes 20 000Kč. Můžete mi poradit co všechno se musí vyměnit, že to stojí tokový prachy? Moc se mi to nezdá. Octavka má centrál.
×
×
  • Vytvořit nový...