Přejít na obsah

LKk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli LKk

  • Narozeniny 14.3.1984

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

  1. Asi to tak udělám, že příště jinam. Snad to nebude ještě horší:).
  2. Ne, bohužel není. Jen ten filtr a nahoře prohlídka s výměnou oleje.
  3. Ve faktuře není a v servisce to taky nemůžu najít. Hlavně, že mám nepoužitou rezervu s hloubkou profilu 7 mm, stejně jako pneu na autě po 30 tkm (celoroční Good Year).
  4. No nemyslím sí, že to bude řešit případně pojišťovna. Není povinností jezdit na servisní prohlídky. To je jen moje mínus, že ztratím záruku. Ale asi se na to zeptám, máte pravdu. Jinak v servisních úkonech psaná brzdovka nebyla, tak jedině, že by ji vyměnili a nenapsali do protokolu úkonů. Jinak mluvili jen o flitru a oleji. Sepsání byla rychlovka :). Na stěrače a ostřikovače se kupodivu ptali předem, zdali je nechci vyměnit/doplnit.
  5. Asi ano. Je teda pravda, že mám nájezd přes 20 tkm za rok, čili interval brzdovky do 3 let stihnu v pohodě (splním podmínku kilometrovou na 60 tkm). Každopádně to ale nemění nic na tom, že tam jsou nastaveny intervaly / kilometry, jak jsem psal výše. A asi měla být další prohlídka po jednom roce místo dvou . To jak si posílal ovšem nesplnili. Brzdovka dělaná nebyla.
  6. No právě proto, že má vědět, co dělat. A zřejmě to neví, takže to je jejich chyba. Zatím mám čas. Stejně nejsem rozhodnutý, zda budu držet záruku do konce. Mám možnost "svého" servisu, tak uvidím.
  7. Asi to opravdu špatně nastavili, nevím. Případně nějaká novinka. Psal jsem i na Škoda infolinku, ale odepsali, že se mám obrátit na servisního partnera. Moc do toho nechci rýpat, jelikož by to byla jejich chyba. Takto jsem to podepsal já i přejímací technik v protokolu. Brzdovku nedělali, pouze olej + pylový filtr. Plus ještě na mé přání nalepení folie zadního nárazníku, ale to s tím nesouvisí. Každopádně požadavky na nastavení intervalu jsem neměl žádné. Když jsem přijel domů, koukal jsem na rádio a je tam jak u oleje, tak u další prohlídky nastaveno 2roky/30tkm. To samé v předávacím protokolu = další prohlídka duben/2026. Každopádně mam MR2023, je to skoro poslední vyrobená Fabia 3 Tour 70 kW, Active. Výroba je 11/2022.
  8. Já byl na prohlídce nedávno po 2 letech/30tkm. A další prohlídku mám napsanou opět po dalších 2 letech/30 tkm (napsáno jak v rádiu, tak i v předávacím protokolu z nynější prohlídky). Nikoliv tedy po roce. Čili brzdovou kapalinu mně budou měnit až po 4 letech, jelikož nyní ji nedělali. Záruku mám 5let/100tkm.
  9. Díky. Jj vím, že již nelze objednat. Myslel jsem koupi skladové či lehce jeté ze škoda plus. Ještě je ve hře odkup té, co budu mít nyní na operák. Na tu právě ještě čekám, až ji vyrobí. Po 13 měsících stále není ani ve výrobě :-)
  10. Dokdy se vůbec plánuje výroba F3 combi? Někde jsem četl do podzima 2022. Do budoucna přemýšlím o koupi F3C z posledních let výroby.
  11. LKk

    Vadný palivoměr?

    OK díky za odpověď :-)
  12. LKk

    Vadný palivoměr?

    Zítra vracím vůz po roce na OL, čili nechci vracet s větším množstvím paliva. Dnes jsem jel delší jízdu a svítil dojezd 30km, proto jsem za 100Kč natankoval (3,6litru). Po opětovném startu se množství paliva nezměnilo a i dojezd zůstal stejný. Trošku jsem se lekl a nabral tedy opětovně za 100 Kč. Celkem tedy natankováno cca 7 litrů paliva + zbytek co zůstal. Rafička se však vůbec nezvedla a dojezd pozvolna klesl až k 0km. Zkoušel jsem startovat po 3 hodinách stání, jestli se palivoměr neumoudří a nikoliv, stále dojezd 0km. Spotřeba v menu "po natankování" vůbec nezměněna. Jakoby vůz tankování vůbec neregistroval. Je to tak v pořádku a musí se natankovat za více nebo je někde chyba? V nádrži je 7 litrů určitě, tak doufám, že těch 40 km dojedu :-). Auto je F3 FL 2019, 19500km najeto.
  13. LKk

    Zkušenosti s DSG

    V tomto případě jsem si trhání nevšiml.
×
×
  • Vytvořit nový...