Přejít na obsah

mistrli

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mistrli

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny. Mám problém,že když při odbočování přepnu páčku blinkrů tak mi blinkry přestanou přerušovat a pouze svítí. Poté páčku párkrát zapnu a vypnu a někdy to přerušuje a někdy né. Prosím o radu jak závadu odstranit. Díky.
  2. Měl jsem taky takový problém. Vyměnil čídlo teploty a nic,pak termostat a taky nic,pořád to kolíslo. Pak jsem znovu vytáhl termostat(koupil originál i s plastovým kolenem) a zjistil že v tom novém kolenu termostat netěsní tak jsem dal to staré a jezdím ted v pohodě.
  3. Zdravím,mám ty samé problémy. Nejdřívemi jenom přes léto kolísala ručička teploty vody,vyměnil jsem čídlo a nic,tak jsem jel na VAG:žádná chyba a problém trval,vyměnil jsem termostat:týden byl klid a zase po starém. A ted v zimě zjištuji že to navíc ještě netopí....fakt nevím co dál. Topí to ale až po ujetí km a více.
  4. Tak jsem taky vyměnil ten termostat a je všechno v pořádku. Taková drobnost a tolik starostí,ale když vám v každém servise říkají že to může být skoro všechno tak babo raď.
  5. Tak jsem taky vyměnil ten termostat a je všechno v pořádku. Taková drobnost a tolik starostí,ale když vám v každém servise říkají že to může být skoro všechno tak babo raď.
  6. Zdravím všechny a opět díky za reakce, Jozinkovi1 jsem odepsal mailem a jsem rád že výměna termostatu pomohla tak doufám že když mi ho zítra vymění tak problém se vyřeší také. A nebude to čerpadlo nebo už vůbec ne prasklé těsnění pod hlavou jak píše Schade.
  7. Zdravím, byl jsem s tím čídlem na Vagu a tam to hlásilo vše o.k. a přitom ručička kmitá dál. Vyměnil jsem tedy čidlo a stále kmitá nebo neukazuje vůbec. Ted mi doporučili výměnu termostatu,v pátek ho jdu měnit tak jsem zvědav. Pak napíšu jestli se to spravilo.
  8. No díky za odpovědi. Všechno je možné,ale mě se to stalo ze dne na den,předtím mi to fungovalo normálně. Asi to čídlo taky vyměním a pak dám vědět. Kolik orientačně stojí?
  9. Prosím o radu, začala mi kolísat ručička teploty vody mezi nulou a polovinou(asi 50 stupni),dříve se po ujetí pár kilometrů ustálila na 50 stupních. Navíc ted po ujetí 5 km asi 5 minutovém stání na volnoběh spustil ventilátor chlazení,venku bylo 18 stupnů. Asi to není v pořádku. Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...