Přejít na obsah

skompa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem skompa

  1. skompa

    Reklamace

    Tak, že by už měly novou verzi madel? :D Btw nevrzou nekomu budíky? Hlavně když zatlačíte na plast, co je nad budíkama(kolmo na plexi).
  2. skompa

    Reklamace

    Já ti nevim, u 11m starého auta mi to přijde prostě trochu brzo. To 10ti roční Roomster Scout je má pořád, jak nové.
  3. skompa

    Reklamace

    Dobře díky za info. Já jen jeslti nemají už nějakou novou verzi, která by nevrzala, protože je to fakt šileny na všech 4 madlech. Pak bych tu měl ještě vrzající roletu v kufru. Vyšisovaná barva na klikách dveří a začínají mi blednout nelakované plasty kolem auta.
  4. skompa

    Reklamace

    Ahoj, zkoušeli jste už někdo reklamovat vrzající madla dveří? Popřípadně jaký byl výsledek? Díky.
  5. Tak jsem dal plnou nádrž MaxxMotion plus dvojitou dávku vifu a po vyjetí celé nádrže mi přijde, že se vibrace o dost snížily.
  6. Ty jo 2.9 už je docela dost. A to jezdíš naloženej? Já dal trochu víc, než je na víčku, konkrétně 2.4 bar, tak uvidíme.
  7. Ty jsem měl původně vybraný, ale k tmavý barvě mi víc seděly tyhle stříbrný.
  8. A ještě dotaz. Na kolik foukáte 18ky?
  9. Ahoj, tak jsem konečně přezul na letní pneumatiky. Bylo to šílené rozhodování, zda jít do 18, ale naštěstí oproti zimním 17 zatím nepozoruji žádné změny k horšímu. Kola jsou Pegasus(Turbine) ze Superba III, 8J x 18 et44. Pneumatiky klasika 225/40/R18.
  10. U nás je tedy rozdíl mezi DSG6 a DSG7. DSG6 stáří rok a DSG7 měsíc staré. U 6ti stupnové je prostě rozdíl mezi zařazeným D/R nebo N/P, na který je méně vibrací.
  11. Takže stačí přehrát software DSG?
  12. Já nemyslím nepatrnou změnu. Když se u Octavie 7DSG soustředím na změnu, tak ji také poznám(trochu rozdilny zvuk), ale musí se na to člověk opravdu soustředit. U Superbu bohužel pociťuju vyšší vibrace a je to opravdu znát i ve volantu změna režimu, dokonce se i mírně hnou otáčky.
  13. Tak toho taky bojim, až mi v servisu řeknou, že je vše v pořádku. Proto se právě ptám, na Vaše zkušenosti. Ale už jsem nekolikrát četl, že by neměl být rozdíl v projevu mezi zařazeným režimem.
  14. Je to zvlaštní! Ale prostě vibrace jsou nejsilnejší na D nebo R. Jakoby byly spojky porad trochu sepnute! Ale motor nijak neškube autem.
  15. Ahoj, mám ted v Superbu(125kw 4x4 dsg fl najeto 25tis km) svůj první automat a překvapilo mě chování na volnoběh. Při stání na brzdě auto relativně dost vibruje, citelněji víc, než naše OctaviaII 2.0tdi cr manual a ještě jsem nedávno jel Octavii III 1.6 tdi dsg a zde nebyly na volnoběh téměř žádné vibrace. Také je zde velký rozdíl, když např. stojím na brzdě a dám N nebo P, tak se motor citelněji uklidní a zmírní se vibrace. Je toto normální, že se dost mění projev motoru v závisloti na zařazeném režimu? U octavie s dsg jsem nic takového nespozoroval, ale zde byla 7st dsg. Díky moc za rady.
  16. skompa

    Superb III

    Tak nultá nebo testovací série mě taky napadla, ale myslím, že by se jich spíš zbavovala sama Škodovka nebo by je darovala např. školám na testovaní.
  17. skompa

    Superb III

    http://auto.bazos.cz/inzerat/60660441/SKODA-Superb-III-3V0-combi-20-TDI-CRL-nahradni-dily.php To by mě zajímalo, jak se k tomuhle člověk dostane.
  18. Taky mi začalo cvakat něco u řidičového B-sloupku. Čím jste mazali zámky ?
  19. Tak uplně stejný zvuk mi dělal Roomster. Včera auto na roční prohlídce, kde mi vyměnili lůžka stabilizátorů a je klid.
  20. Tak jak jsi dopadl? Mně se mlží úplně stejně.
  21. skompa

    Octavia III

    Minimálně bude 1.4 TSI 110kw s ACT.
  22. Kola jsou 18" Trinity. Jinak ta bílá je taková do šeda, tak možná Laser?
  23. Ahoj, jaká se Vám na Scoutovi líbí nejvíc barva?.) Nevíte, co je tohle za zvláštní bílou?
×
×
  • Vytvořit nový...