Přejít na obsah

bop

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení bop

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. no já tám mám 16 elektrony Dezent a nepřipadá mi, že by to vypadalo nějak blbě. Dokonce se mi líbí víc než ty originální elektrony. Ta odchylka mi ale dost vadí, dám si tam taky ty 17 na zimu, přesvědčili jste mě ;-)
  2. Proč je R16 na Scouta blbost? Mně to doporučil prodejce, že se to tam má dávat. Odchylku mám se zimními 6 %, měřil jsem to na dálnici porovnáním s kilometrovníky a následně i s navigací. S letníma jsem odchylku neměřil, ale asi se to bude odlišovat i tam o kousek.
  3. na R16 se dává vyšší guma (55) než na R17 (50), takže jsem si myslel, že budou stejně vysoké. Vlastně mi to tak řekli i v pneuservisu. Takže světlá výška by se taky nezměnila. Jenže to tak neni, ta R16 je nižší. Teď mi počítač ukazuje, že mi to žere 6,3 a přitom to bere 6,8. Na 100 km mi to natočí 106. Moc nechápu, proč škoda auto doporučuje na zimu menší kolo a neumožňuje v počítači nastavit jiný obvod kola.
  4. Jaké máte předepsané rozměry pneumatik v Technickém Průkazu u Scouta? Já tam mám 205/55 R16 a 205/50 R17. R17 mám z výroby a na zimu jsem si dal R16. Jenže teď mám rozhozené údaje o spotřebě a ujeté vzdálenosti, protože obvod neni stejný. Neporadí někdo co s tím?
  5. Děkuji za odpověď. škoda :-( Doufám tedy, že Bolero mi aspoň nebude zapomínat polohu přehrávané MP3 tak často jako to dělá Stream. Kdyby to uměl nějaký novější firmware, to by bylo skvělé.
  6. Může mi někdo z majitelů tohoto autorádia odpovědět na jednoduchou otázku, jestli je možné pomocí dotykového ovládání přeskočit někam doprostřed CD/MP3 skladby, prosím?
  7. Zdravím, lze pomocí dotykového ovládání přeskočit doprostřed CD/MP3 skladby, nebo se musí držet stisknuté >> dokud se nedojede na požadovanou pozici? bop
×
×
  • Vytvořit nový...