Přejít na obsah

BJirka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 870 zobrazení profilu

Oznámení BJirka

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Dokáže někdo Smart Light Assist upravit tak, že bude fungovat od 50km ď.
  2. Instalace antiradaru Genevo HD a probíhá testování
  3. Tak Genevo HD+ namontováno místo GPS+ použit ovládací panel z BEL 975 .Prošel jsem tou průchodkou za baterkou, ale znamenalo to vyndat baterku. Po znovu zapojení baterky se mně rozsvítilo několik závad jako ESP, tlak pneu, start stop, park pilot ... a nevěděl sejm co se děje docela zděšení. Teď bude probíhat testování a sám jsem zvědav jaký bude rozdíl v přenosné sadě a pevné uvidíme.
  4. Objednal jsem antiradar Genevo HD+ bez Genevo GPS+ anténa je venku a je to upraveno tak, že to bude fungovat i s IR sklem. Cena je o pár tisíc levnější než kompletní sada. Je to asi jediné řešení pro vozidlo Superb za rozumnou cenu. Aktuálně řeším kudy protáhnu kabel do kabiny. Prosím poraďte děkuji.
  5. Dneska jsem zjistil že Superb III má IR-H/A přední sklo, které snižuje účinnost antiradaru a to dost podstatně. Musím proto vyměnit přenosný antiradar za pevně zabudovaný.
  6. BJirka

    Vyfuk

    DETAIL VLOŽEN když se podíváš do návodu tak zjistíš, že ty šroubky jsou dva nahoru a jeden do zadní stěny jsou umístěny tak že po demontáži to nepůjde vidět. Je to opravdu malinká dírka. Spoustu dražších aut má falešné koncovky tak to neřeším je to zajímavý doplněk.
  7. BJirka

    Vyfuk

    o jaký detail máš zájem
  8. BJirka

    Vyfuk

    drží to na tři malé šroubky návod je na stránkách MILOTEC a ta lišta drží na oboustrannou pásku a taky tři šroubky. Jednoduchá a rychlá montáž.
  9. BJirka

    Vyfuk

    už si někdo namontoval koncovky od Milotec podělte se o zkušenosti případně o fotky. Furt mně na té zadní části chybí výfuk tak uvažuji o zakoupení. díky
  10. Ano je to na ho.. dokud se to nepodaří někomu obejít a zprovoznit tam třeba Waze nebo ty Google mapy co ma VW
  11. Sony Xperia Z5 Compact Mirrorlink funguje, ale za jízdy jde pouze aplikace Sygic car ( placená navigace ) a nějaké aplikace od Škodovky ostatní aplikace nejsou podporovány. Napíše to, že aplikace nejsou certifikovány za jízdy.
  12. Dotaz dá se Mirrorlink odblokovat za jízdy. Když stojím Google navigace funguje jak se rozjedu tak to ztmavne a napíše aplikace za jízdy není certifikovaná. díky
  13. Pokud mohu doporučit tak jedině odvětrávané sedačky. Co jsem si vyzkoušel snad všechny verze je to to nejpohodlnější na delší cestování.
  14. Sám nevím co to je za označení nic zvlášního jsem nezjistil.
×
×
  • Vytvořit nový...