Přejít na obsah

foromen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 304
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem foromen

  1. foromen

    Chiptuning

    No pročítám to tady, a je pravda, že každý má své skušenosti. Tak já přidám tu svojí. Upozorňuji, že to není proto, abych pomlouval, haněl a podobně. Jsou to asi 2 roky, co jsme se tady dohodli a jeli na chipování k p. Jandovi. Bylo nás asi 10. Po příjezdu k Rodinnému domu pana Jandy jsem se postavili do lajny, najížděli jsme jeden po druhém, auta se napíchly na PC a během několika minut bylo nachipováno. Celá tahle akce trvala něco víc jak 1 hodinu. Pak jsme se rozjeli do svých domovů s dobrým pocitem, že máme nachipovaná auta. Ale, do ruky jsme dostali tak maximálně nálepku firmy. Žádný certifikát nebo záruční list jsme nedostali. No a já jsem se letos rozhodl, že si nechám auto změřit na válcích. A byl jsem překvapen. Stručně řečeno. tohle nachipování spočívalo jenom v jedné věci. Proti originálu SW řídící jednotky byla změna pouze na mapě dávkování paliva, nic víc. Tedy vlastně žádný chip. Takže jsem si nechal auto prechipovat znova, včetně diagnostiky, měření na válcích a všeho co k tomu patří. Tím samozřejmě nechci říct, že Mr. Cimbu neumí. Ale tohle je prostě moje skušenost s HROMADNÝM CHIPEM. Chtěl jsem ušetřit, ale nakonec mě to vyšlo víc, než kdybych to nechal udělat hned. Znova upozorňuju, nepíšu to sem proto, že bych chtěl někoho pomlouvat a urážet, to v žádném případě. Pouze jsem sdělil mojí anabázi chipování, tak doufám, že se zde nerozeběhne zbytečná slovní přestřelka. Jo a taky doufám, že ti, co tam byli se mnou, nebudou moc nasraný.
  2. foromen

    Chiptuning

    Jasný, pokud jsi měl tuhle možnost, perfekt. Za tyhle peníze je to super. Já jsem to myslel ale jinak. Prostě není chip jako chip.
  3. foromen

    Chiptuning

    No pánové, já bych chtěl jen podotknout jednu věc. Pokud se rozhodujete pro chip, řešte to jen s renomovanou firmou. Nic pokoutného doma na zahradě, nebo hromadně. Pokud si projdete Facebook, najdete tam video mého auta na brzdě i komentář k němu. Jinak já přechipovával tady a max. spokojenost. http://www.chiptunin...del.php?id=4679 Jak tu napsal Blacky, Chip motoru není jen přehrání SW řídící jednotky za 2 minuty. S tím souvisí další věci. Ale pokud do toho někdo nechce nacpat peníze, jde to i takhle. A aby nedošlo k nějakým nesrovnalostem, tohle je moje zkušenost a můj názor na věc. Každý podle svého rozumu.
  4. No jo, dal jsem info pomocí sms pár lidičkám, aby se to trochu rozkřiklo. Jinak to už taky ví pár lidí tady u nás.
  5. No perfekt, pak dej vědět, jestli to maká. Plastový dveře byly na Scoutech, pokud se nepletu, ale už je snad zas nedávají, nevím to určitě.
  6. No kluci, to co tu píšete je pravda. Já mám LED na Roomstru už nějaký čas. A když jsem jednou jen tady u nás po městě, svítil jsem jen Ledkama. Zahlídli mě cajti a hned mi houkli za zadkem. Při kontrole se zajímali právě jen o to označení "RL", a o zapojení. Tohle všechno bylo v pohodě. Nakonec jsem je dostal ještě papírem "prohlášení o shodě", které vozím v autě a dali mi ho při montáži. Tak si myslím, že na STK nebude problém.
  7. Mě by ale zajímalo, jak to bude s Roomstrem. Skus to prosím zjistit. Pokud by to bylo OK, bral bych to taky.
  8. Až to najdeš, dej vědět, se mi to mooooc líbí.
  9. Já osobně mám taky letní a zimní sady pneu. Letní hliníky a zimní pechy. A jak tu bylo napsáno, kdyby mě v servisu ty gumy chtěli před přezutím sundavat, tak to ani jako. Podle mě je to zbytečnost. A k dofukování:, kontroluju to občas, když si vzpomenu, nebo když se mi to nezdá. Nikdy jsem neměl velkej rozdíl. A pravda je, že ty kompresorový manometry nejsou moc spolehlivý. Já jsem tady u nás vzal pumpy z jednoho kraje města na druhej, celkem jich bylo 7, a u každý mi to ukázalo vždy jinej tlak. A přenosnej manometr mi ukázal taky něco jinýho. Tak si pak vyberte. Na druhou stranu velký rozdíly to nebyly, tak to moc neřeším.
  10. Tak pánové, docela dlouho se tu nic nedělo, tak co malej pokec? Příští neděli, teda 10.1. nebo další víkend. Kdo by přijel, dejte vědět. Sraz u OC Oáza na parkovišti a na kafčo dojdem.
  11. foromen

    EDT

    Jo to je fakt, Nikdy neříkej Nikdy. Ale stálo to za to. Prostě paráda.
  12. foromen

    EDT

    Tak na 100% nedorazím , za chvilku jdu do rachoty, přijedu kolem 21,00 a zítra zas nanovo . Tak si to užijte, žádný blbosti s rachejtlema, ať nevypálíte barák , moc nechlastejte. Všem přeju krásnýho Silvestra a v tom příštím roce se těším na akce. Páček shledáček.
  13. foromen

    EDT

    No do kolegy hučet můžu jak blbej, ale stejně nikoho neukecám, každej radši bude vyspávat po prochlastané noci.
  14. foromen

    EDT

    To mole, taky si myslím, že ten Amond stánek by se hodil, až budem vědět víc, tak to skusím domluvit. Jo hoši, je mi to líto, ale z 90% na Silvestra nedorazím. Mám odpolední a není zatím šance s tím něco udělat. Takže Bohužel.
  15. Majku, a kolik za to chceš?? písni mi SZ. díky.
  16. foromen

    Modely aut na RC

    Tak koukám, že dlouho tady nikdo nebyl. Tak já jsem se po dvou letech vrátil k lítání, a pro začátek jsem si pořídil tohle :
  17. foromen

    EDT

    Lucky, no perfekt. Už to doma dochází.
  18. foromen

    EDT

    Lucky, no tak to asi neklapne, bo paměť mi už moc neslouží. To víš, děda se začíná projevovat
  19. foromen

    EDT

    Ty vogo pešír, tobě se zasekla myška bo co?? kolikrát ten příspěvek posíláš???? To Lucky, no neke, copa to je?????
  20. foromen

    EDT

    No se picnu, v pátek skončím v práci o půlnoci a tak jsem takhle brzo po ránu v sobotu nepoužitelnej . Tak zas bohužel beze mě .
  21. Tak kluci, špatná zpráva. Nepodaří se mi z 85 % dorazit. . Ještě skusím někoho ukecat, kdo by vzal šichtu za mě, ale vidím to na levačku.
  22. Takže kamarádi, já to určitě do 16.00 hodin nestihnu. Bohužel musím do práce. . A jak to vypadá, tak končím až někdy k večeru. Ale pokud by se změnila situace, určo dám vědět.
  23. foromen

    EDT

    Tak já bohužel tě v tom nechám, , jsem v práci. Jen doufám, že aspoň na ten bowling dostanu volno.
  24. To mole, máš pravdu, posledně to odnesla foromenka. Letos ale přijedu sám (asi). Jak jsem psal, budu v sobotu ráno.
×
×
  • Vytvořit nový...