Přejít na obsah

banditas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení banditas

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. banditas

    Zimní pneu

    Souhlasím s Mikym,měl jsem dřív Nokiany na Octě,teď na Supu (Nokian WR).Absolutní spokojenost,gumy dobře drží,vzorek vydrží.Bydlím v horách a mám opravdu možnost je vyzkoušet .Sehnal jsem vloni nové,jednu za 2100,-Kč .
  2. Jo,značku Milwaukee máme v práci,musím uznat,že je fakt dobrá!!!!!!!!!Ale tohle je skutečně mazec.........
  3. Tahle záď Supa se mi líbí asi nejvíc...........
  4. Koukal jsem na netu a našel jsem pár zajímavých fotografií,tak je sem dám.Jo,pořádný kola jsou pořádný kola............
  5. banditas

    Spotřeba

    Cosby,skutečně nekecám,nemám proč.Je pravda,že průměr mám většinou 7,5 a více,souhlasím s tím,že popojížděním po městě spotřeba stoupne.Jinak cesta do Prahy za 7,5l/100km,po dálnici 130 - 150 - 180 km/h.Jinak Cosby,díky za radu s xenonama,chodí perfektně!!!!!!!!
  6. Zdravím,rád bych si příští rok pořídil 17" nebo 18" palcová kola.Jaké s tím máte zkušenosti?Osobně se mi líbí 18" palcová kola z Audi A8,dají se sehnat i kvalitní napodobeniny za docela solidní korunu.Změní se nějak rapidně jízdní komfort a jak je to se spotřebou,je znát valivý odpor na širších gumách?
  7. banditas

    Spotřeba

    Ahoj,mám Supa 2,5 TDi V6,můžu potvrdit,že je to úplně jiné svezení než se čtyřválcem.Jezdím celkem normálně,občas tomu docela přitopím a můžu říct,že moje spotřeba se pohybuje mezi 6 - 8 l/100 km.Má to slušný zátah a ve spojení se šestistupňovou převodovkou je to super.Mám najeto 175000km,většinu najel minulý majitel kdesi v Německu,auto je úplně bez problémů.Můžu jen doporučit!!!!!
×
×
  • Vytvořit nový...