Přejít na obsah

Doubek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Doubek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem si pořídil tu vyhýbku se zeilovačem, když jsem se o tom zmínil ve škodovce tak hned věděli o co jde. Vyhybka stála 200kč. Bohužel žádné rady jak zapojit nebo nějaké schéma k tomu nebylo. Nic. Jde o to že ten káblík co vede z toho zesilovače musí být někam připojen do konektoru rádia. Ale kam? Nerad bych něco zkratoval. Kdyby někdo věděl uvítal bych i schéma. Předem díky. Píšeš, že jsi pořídil výhybku se "zesilovačem". No nevím, zesilovač máš již v patě antény a další zesilovač není vhodný. Výhybku zapoj na 12V(napájení radia) možná, že tvé radio bude mít na napájení zesilovače již napětí 12V někde vyvedené(hledej v popisu radia). Výsledek musí být, že střední zdířka zásuvky pro kabel k anténě musí být +12V a vnějšek zásuvky je kostřen ( -). Pak bude zesilovač v patě antény napájen a bude průchozí pro VF signál. Nemášli dost zkušeností, nech udělat kde montují autoradia.(je to stokorunová položka nebo ani ne) Klakson: zkontroluj pojistku č.40-20A-zelená v pojistkové skříni pod deklíkem na levé straně palubní desky nebo ji preventivně vyměň. (Už jsem se setkal z pojiskou která vedla když se jí chtělo ). Na relátka se dostaneš po odšroubování krytu nad nohama řidiče (2x Tr 20), a je to č.1 vlevo nahoře. Hodně úspěchů při bádání
  2. Špatná kostra??? něco podobného se mi stalo a po očištění kostry OK.
  3. Doubek

    rozvody

    Natočeným kilometrům věřím,(znám původ auta)ale asi jsem měl pech. Fakt je, že po provedených opravách je zatím klid a jezdí to jak z praku.
  4. Ray má ale blinkry vypnuté!!! Takže by to normální být nemělo.
  5. Doubek

    POPIS RELÁTEK

    Kde se mohu přihlásit za člena a kolik to stojí? Jaké povinosti a výhody vyplývají z členství?
  6. 5) klakson: Spínač ve volantu se mi nezdá, typnul bych si na uhnilé dráty u klaksonu( já je mám v levé kapse v motorovém prostoru v předu, přístup spodem po odkrytování) popřípadě vadné relé 1 releový box pod spodním krytem palubky nad nohama řidiče. Já bych vyndal relátko a zkusil zkoušečkou jde-li na silový pin napětí. Když ne tak pojistka. Když jo, tak propojit silové piny kouskem drátku. Nehouká-li,jít po houkačkách, houká-li tak hledat v ovládání relátka č.1.
  7. 6) autoradio: problém bude v napájení zesilovače antény. není-li rádio originál, musí se antena napájet přes výhybku (lze koupit). Antena se zesilovačem je bez napájení neprůchodná pro VF signál. Jednoduše odzkoušíš, když do střední dirky zásuvky na anténu v rádiu strčíš cca dva metry jakéhokoliv drátu(nesmíš zásuvku zkratovat) a vyzkoušíš. Mělo by to hrát.
  8. Doubek

    POPIS RELÁTEK

    Díky Vášo, to je ono Amrtin: Proč nejsem oprávněn prohlížet téma? Jaký je rozdíl mezi registrovaným a členem? Mohu se případně stát členem(ale čeho)? Omlouvám se, asi jsem pitomec, ale není mi to jasné!
  9. Doubek

    POPIS RELÁTEK

    A jak se dostanu na FTP? (asi jsem pitomec)
  10. Při xenonech musí být ostřikovače? To se mi nějak nezdá!
  11. Doubek

    POPIS RELÁTEK

    Někde tady jsem si vytiskl rozmístění relátek (pod palubkou) ale nemám popis které relátko k čemu je. Pomůže někdo?
  12. Doubek

    Originál alarm

    Johan: V návodu k použití k mému alarmu (Meta BKA ) píšou: Uzamknout vozidlo se staženým okýnkem, strčit ruku do vozidla a horizontálně s ní pohybovat a tím aktivovat alarm. To u mne nefunguje. Když auto odemknu dálkáčem, tak se alarm automaticky vypne. Včera jsem objevil vedle diagnostické zásuvky další dvoupólovou zásuvku, která je tam evidentně dodělávaná a dráty mizej někde pod palubovkou. Že by diagnostika alarmu? Ale čím diagnostit? Dnes vyloupnu tu mřížku topení a podívám se, jestli tam není nějaké čidlo. Ale vypadá to, že budu muset potupně navštívit servis.
  13. Doubek

    Originál alarm

    Ahojky, mám také dotaz na alarm. Koupil jsem starší Oct 2003 a je tam alarm od Škoda auto typ BKA. V návodu k obsluze píší, že má vnitřní ochranu prostoru vozu, ale ta nefunguje.(nebo není namontována??) Ovládání alarmu je v klíčku a je společné se zamykáním. Na předním skle je vlevo přilepená placka s diodou a dioda při zamknutí auta začne blikat. Zabezpečení kapoty, kufru a dveří funguje bezchybně ale vnitřní prostor nehlídá. Nikde jsem nenašel čidla na vnitřní prostor. Kde bych je měl hledat? Nebo kde může být chyba?
  14. Doubek

    rozvody

    J o a zapoměl jsem: výkon motoru 96 kW
  15. Doubek

    rozvody

    Jasné, motor ASZ tedy 90 000 km, v servis knížce jsou tedy bludy. Za nabídku rozvodů děkuji, ale včera se potvrdilo že mé turbo jde do kopru,tak nejdřív musím sypat penízky do turba. Prosím, nevíte někdo jaký označení má turbo na motor ASZ 1.9 TDI PD v Octav I Combi??? Přibližná cena? Jinak děkuji všem za reakce na moje otázky.
×
×
  • Vytvořit nový...