Přejít na obsah

Tomeš

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomeš

  1. Zdravím, nechci Ti do toho kecat, ale na chipu jsou i důležitější věci, než místo provedení Přece jenom počítám, že s tím budeš chtít nějakej pátek jezdit. Já osobně vsadil na roky ověřenou kvalitu a najel kvůli tomu 260 km. Nicméně, pokud budeš chtít, napiš mi SZ a dodám Ti kontakt na člověka, kterej chipuje přímo v Pardubkách. Tady nebudu dělat reklamu:)
  2. Pánové, moc děkuji za poznatky. Koukám, že co člověk to názor . Má octa má najeto 125tis., s chipem jezdím jenom chvilku. Auto mám z Holandska, původní majitelé s ní v čase dovolenky tahaly karavan, což bude mít asi lví podíl na stavu setrváku. Spojka zatím zabírá plynule, neklouže, hlavním projevem mého problému je momentálně těžko popsatelný zvuk při vyřazení nižších kvaltů na neutrál a taky dunění a vibrace nejvíce patrné při zrychlování na čtyřku a pětku cca od 1900 ot./min. Vzhledem k tomu, že mě za pár týdnů čeká denní dojíždění 270km, chtěl bych co nejtrvanlivější řešení, kterým bych autu neublížil. Díky za Vaše rady
  3. Zdravíčko, chtěl bych Vás požádat o radu, fórum jsem důkladně prohledal, ale jednoznačné odpovědi jsem se nedobral. Pomalu mi odchází setrvák na mé octávce r.2001 tdi 81 kw. Mám tam chip od sportmotoru (udávané hodnoty 103kw/300Nm). Jakou sadu spojka+setrvák bych měl shánět? Jde mi o to, aby to něco vydrželo, nejezdím jako dobytek, ale občas k nějaké inventuře koní pod kapotou dojde. Máte někdo zkušenost s tímto motorem, chipem a jednohmotou z jiných vw aplikací? Budu vděčný za jakoukoliv radu. Předem díky!
×
×
  • Vytvořit nový...