Přejít na obsah

lada45

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lada45

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem tu s odpověďmi servisu: 1. reklamovat prý není co, prý už se jim to stalo několikrát, že po této opravě má motor velkou spotřebu oleje, nedá se s tím nic dělat! 2. při této opravě(přeskočení rozv.řetězu) nechali zabrousit hlavu(prý se to musí), takže je nižší, je tam prý větší komprese, a ty pístní kroužky to prý neudrží a propouští olej. 3. pístní kroužky prý vyměnit nejdou, nejde to rozebrat, nebo by to možná šlo, ale pak to prý nejde vyvážit. 4. dali mi tam olej 15W-40, nebude prý tolik ubývat, to je prý vše, co se dá dělat. Tak nevím co dál, je to značkový servis, má cenu se obrátit přímo na Ml.Boleslav, budou se tím vůbec zabývat?
  2. Ahoj všichni, chci se poradit: (motor 1.2 47KW) přeskočil mi ve 191000km řetěz při nastartování, opraveno ve značkovém servisu za 19000,- s DPH. Načež jsem po nějaké době zjistil, že motor najednou značně žere olej, po okreskách asi 1L na 1000km, po dálnici asi 1L na 300km, přičemž před "Opravou" to vydrželo v podstatě bez dolévání servisní interval 15000km. Pod autem nic není, zřejmě se to spaluje, takže katalyzátor asi už jde do kelu.. Mám šanci to reklamovat? Jsem si vědom, že ve skoro 200000 už to asi olej žrát může, ale štve mě, že nežralo, dokud to neopravili! Díky předem!
  3. už jsem tu objímku ven dostal, a podruhé už to jde snadnějc . Bál jsem se něco utrhnout. Dík. Kam přesně, do soustavy, a jaká drát, jak dlouhý, jak tlustý, s jakým odporem ?
  4. Tahám za objímku a neleze to ven, akorát se s ní dá pootáčet, mám použít "ještě větší sílu"? Připadá mi jako kdyby to bylo nějak zaklaplé. Je fakt že mám dost zmrzlé prsty a moc místa tam pro ně není.
  5. Ahoj všichni, taky jsem dneska objevil, že nesvítí ty "malé ludry", akorát že nevím jak je vyndat, abych je mohl vyměnit. Poraďte někdo, nejdou mi vysápat ! Blízkové normálně vyndavám každoročně, ale tyhle potvory mi zatápí. Díky !
×
×
  • Vytvořit nový...