Přejít na obsah

mi5

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 239 zobrazení profilu

Oznámení mi5

  1. Ahoj, nemáte prosím někdo návod k montáži elektriky k taznemu zařízení v originále? Stačilo by mi jej okopirovat. Díky moc
  2. Díky za informaci, to je zajímavé. Mě to právě dělá po ohřátí auta. Dnes ráno jako by se nic před tím nedělo, vše funguje jak má.
  3. Ahoj, do toho samozřejmě nehrabu, spíš mě zajímá, jestli někdo neměl podobný problém v elektrickém vedení. Kde jinde se můžou tvořit ve svazku prodření?
  4. Ahoj, obracím se s dotazem ohledně problému s DSG u Roomstra 1.2 TSI 2010. Auto mělo závadu mechatronici, tak jsem vše nechal repasovat a auto jezdilo měsíc bez problémů. Teď ve čtvrtek nešlo nastartovat po chvilkovém stání asi hodinu na místě. Nakonec jsem nastartoval a dojel jsem domů, kdy během jízdy ještě na 10 min vypadla převodovka za jízdy a nešlo jet. Následně se vše chytilo a dojel jsem. Dal jsem se tedy prohlídnout svazek co vede k převodovce, ale nic jsem nenašel, chyba stále přetrvává. Studené to jede dobře, ale jak se auto prohřeje, začne blbnout převodovka a nejde jet. Mám ještě pátrat po celém svazku a nebo vyndat mechatronicu a odvézt to na kontrolu, kde mi to dělali? Jen doplním, nejde se při výpadku nalogovat do jednotky přes vag. Díky Jirka
  5. mi5

    Bordel v blatníku

    čistím to 2x ročně a to mám zástěrky kvůli špatným prahům. Pokud se to čistí pravidelně, je to v pohodě, ale jak se na to sere tak to začne hnít.
  6. Vsadil bych na nějakou rotační část, já dal nový ložiska komplet a vyměnil vnitřní homokynetak a byl pokoj. Mám udělaný komplet brzdy a geometrii.
  7. Jsem zvědav jak s tím dopadneš. Já bych mrknul na všechny ložiska co jsou v zadním náhonu. Popřípadě ještě homokynetáky v zadní nápravě a manžety na nich.
  8. Pokud jenom ložiska, tak cena 2500 se mi zdá tak akorát. Doporučuji si to opravit sám, protože výměnná metoda kus za kus(myslím diferák) je k ničemu.
  9. Tak pánové začal jsem jezdit delší trasy a vypadá to opravdu jen na pěnu díky zimě. Už zmizela, takže předpokládám že to je v pohodě a nádobka je čistá.
  10. mi5

    Nestartuje

    Pojistky a mrknul bych na uzemneni.
  11. Tak třeba je to náhoda, fakt bych v tom nehledal nějakou logiku. Občas se dějí nepravděpodobné věci,kterým fakt člověk nevěří. Mrkni ještě do vagu, jestli něco nehlásí. To je jen pro info
  12. Asi opravdu bude špatný u tebe to těsnění pod hlavou. Ten olejovej film pokud je, tak prosakuje olej do vody. Olej se tlačí ven, díky většímu tlaku oleje než vody za jízdy. Zubove čerpadlo oleje ve svém principu může dávat až neomezený tlak, mají na to vliv jen jeho otáčky.
  13. Mám tu fotku v jiném tématu, tak mrkni jestli to máš podobné nebo nádržka vypadá jinak. Mě se tvoří zase pod víčkem pěna, tak jsem zvědav, jak to nakonec u mě dopadne.
  14. Mrkni na skoda-dily. Cz, tam je celá sada.
×
×
  • Vytvořit nový...