Přejít na obsah

MarcusV

Uživatel
  • Počet příspěvků

    262
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

2 Sledující

Kontaktní metody

  • ICQ
    214829579

Návštěvy profilu

1 744 zobrazení profilu

Oznámení MarcusV

Nováček

Nováček (1/14)

12

Popularita

  1. Pokud je to "adaptivní" podvozek používaný v passatu, mírnil bych vášně. Rozdíl v nastavení u něj v podstatě nerozeznáš, natož snížení.
  2. Zdar, ty diody jsou "difuzní osvětlení". Osvětlují interiér během jízdy tak, aby neoslňovaly řidiče a zároveň se dalo například číst z mapy.. Spínají se samy, tuším zároveň s podsvícením budíků a dalším.
  3. Tyhle nálepky dělal člen Luky15, zkuste mu napsat.. Jinak Superbů jezdí mraky, ale s nálepkou jsem viděl snad jednoho. Já je mám na bočních okénkách na zadních dveřích, možná by sis mě ani nevšiml Johane :-)
  4. Určitě se při hledání auta dá najít i kousek minimálním nájezdem, jen v reálném světě našich prodejců bych se díval především na ten stav fára.. Prostě fakt, že většina nabízených Superbů má najeto hluboko pod 200tkm, je směšný. Navíc i auto které skutečně najelo 100tkm může být v horším stavu než kousek s trojnásobnou porcí. Každý se k autu chová jinak :-)
  5. Já byl na 2.5 srazu a též ji nemám. To je fuk Bájo, na ikonky nejezdíme Jestli po ní tak toužíte, napište přímo moderátorovi, možná vám s tím pomůže brc.majkl..
  6. Jen jsem chtěl podotknout, že když se v inzerátu nabízejícím S1 píše 6x a 8x airbag, je to to samé.. Aby to při hledání nemátlo. Ta hlavová záclona sice chrání cestující na předních i zadních sedadlech, ale je to jen jeden pytel. A boční airbagy pro zadní sedadla se nedělaly.
  7. S airbagama je to jak píše Majkl, to oblíbené číslo 8x je jen počet nálepek airbag. Ještě dodám, že hlavové airbagy byly v základu až od úrovně Comfort a výš, stejně tak ESP. Pro Classic jen za příplatek. Do faceliftu se ještě základní bezpečnostní výbava (ABS+EDS/ASR/MSR/ESP) lišila podle motorizace. Např. Climatronic též nebyl standartem.
  8. Pokud je mi známo, všechny Superby měly vestavěné mlhovky v hlavních světlech. Jak xenonové, tak halogenové lampy.
  9. Blackera jsem znal jen přes forum, ani na chvíli mě nenapadla souvislost s tou tragedií ze sportovních zpráv. Škoda baskeťáka a dobrého kluka, i těch dvou kteří odešli s ním..
  10. Ahoj, na slunku vypadá peckově, přeju ať Ti to tak i vydrží.. Výměnu oleje v převodovce řeší člen Badd v tématu BlackSuperb, najdeš tam dost informací. Mám též 1.8t s manuálem a výměnu mám za sebou, kdybys potřeboval něco konkrétního..
  11. Jestli máš kábl na propojení s diagnostikou, tak si jen stáhneš tenhle program (zdarma), párkrát klikneš a už stahuješ Dá se tam nastavit i automatický zámek po rozjezdu a pár dalších blbin.. Ale jak psal Doktorone, už se to řešilo!
  12. Ten pocit znám Michale, mě auto po návštěvě lakovny nevydrželo ani den. Co se týče opravy, doporučuju se porozhlédnout po lakovně se kterou už má někdo dobré zkušenosti. Ve Škodovce to sice stříkli na pohled pěkně, ale nedali si s tím práci aby to bylo pořádně. Rok na to jsem byl totiž v lakovně na renovaci laku a borci zjistili že servis při stříkání dílu auto nezakryl a navíc pod nárazníkem chyběly kryty na zachytávání vody Přeju pevné nervy..
  13. Sesle si vyčisti mýdlovou vodou (použij jádrové mýdlo), je to osvědčená technika. Jinak pokud to chceš od firmy tak tatík dává na Vsetíně čistit auto sem a vždycky byla spokojenost. Nic blíž k Ostravě neznám..
  14. Jak říká jeden můj kamoš: "Vůbec, s autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím kurvěj" Po 150 tkm se neaktivuje sebedestrukce.. Ale zas rozumím tomu, že nechceš jet někam přes "půl republiky" když to nemáš s čím spojit nebo si to jinak obhájit. Nedělal bych ze srazů povinné průvody (ikdyž je nepamatuju), ale můžu dosvědčit že jízda v koloně 15 Supů má svoje kouzlo, jakkoliv je Superb neřidičské auto.
  15. To víš, že se těším Karle. Ale zatím se to pořád zdá být v nedohlednu, jako každý rok touto dobou Co ty, už máš naleštěné fáro na sraz?
×
×
  • Vytvořit nový...