Přejít na obsah

MartinR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    279
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MartinR

  1. Multimetr mám, ale jsem poměrně "elektronegramot" , tak nevím jak na tom samotném nezapojeném světle změřím co je co. Nicméně jsem dal metodu pokus omyl a touto přísně vědeckou metodou zjistil, že minus je uprostřed, 30% je u rovného konce a 100% u kulatého konce konektoru. Dík všem zůčastněným.
  2. Děkuji za odpovědi, ačkoliv je každá jiná , nicméně nemám k dispozici auto z kterého pocházejí, takže to nemám jak změřit. Chci je " nabastlit " do své FI , abych šetřil xenony.
  3. Zdravím, neví někdo zapojení konektoru originál denního svícení FII ( co je + - a ten třetí ) ? Děkuji.
  4. Co se vám honí hlavou?

  5. MartinR

    Alarm

    OK, podle mě je to vcelku dobrá vychytávka.
  6. MartinR

    Alarm

    No, nerozumím tomu. Prostě otočí klíčem, není slyšet zvuk centrálu a dioda ve dveřích stále bliká. Jsou otevřené jen dveře u řidiče (mechanicky) .
  7. MartinR

    Alarm

    Zdravím, potřeboval bych radu. Já když otevřu svojí OII klíčem a ne dálkou, tak se otevře centrál a já mám cca 15 vteřin na to abych otočil klíčem ve spínací skříňce. Když to nestihnu spustí se alarm. Naproti tomu, kamarád když otevře dveře klíčem, tak se centrál neotevře a alarm spustí okamžitě při otevření dveří. No a teď pointa - chtěl bych mít stejně fungující originál alarm jako kamarád. Jde to ?
  8. A jaký je rozdíl mezi AUA a BBY ? Ví zde někdo ?
  9. Menší autorizované servisy kupují běžně na vrakovištích kde je na 95% motorů vybroušené číslo . Kupují tam i řídící jednotky za směšné ceny a zákazník pak platí plnou "pálku"
  10. Jako první bych doporučil VYNDAT ZÁSUVKU NA DIAGNOSTIKU ze svého obvyklého místa a nechat ji někde v kabeláži apod. a místo ní nacvaknout "falešnou" nefunkční.
  11. Konektory na levém zadním podběhu jsou od pátých dveří.
×
×
  • Vytvořit nový...