Přejít na obsah

shotik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 194
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli shotik

  • Narozeniny 29.11.1983

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

3 460 zobrazení profilu

Oznámení shotik

  1. mám tenhle adaptér. svítí ale bluetooth ho nenajde. Starý telefon s tím komunikoval ale tam už asi nerozjedu nejnovější caristu na iphone ani redmi note 8T - bluetooth se nechyta https://www.alza.cz/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm Nemá někdo tip co bych dělal špatně ? Případně někdo v Praze kdo by mi deaktivoval ostřik světel :)) edit: tak jsem koupil ještě ten z Alzy a sice ho některý telefon najde ale v carista se nepřipojí. Budu vracet někdo zaručený kus ?
  2. ten silent se musi lisovat nebo ne ?
  3. ještě mi řekněte. vyměnit v garáži to jde samodoma? Je potřeba dělat geometrii ??
  4. je možné dát rovnou číslo dílu na ten seat? z ibizy opravdu jde na octavii ? Neměl by to být Leon ?
  5. asi mi nedělá problém pod to občas vlézt a nastříkat to nějakým tím teflonovým nebo silikonovým olejem. Jen kdyby to přestalo :) A dokopat se k tomu ho koupit
  6. Bubaq: jako já to auto koupil v cca 15000km a teď má 52000km a vrže to od samého začátku .
  7. Vyřešil někdo problém s vrzáním do zdárného konce ? Končí mi v prosinci záruka a budu to zas řešit. Každý servis jim o tom říkám - promažou a vydrží to týden. Mám to řešit nějak důrazněji nebo nemá smysl ? Není na to nějaké TPI třeba na "výměnu celé nápravy" ? :)))))
  8. A muj dotaz opacne ? Jak ten tecflex dostat dolu :) kridlo sem lepil cca 3 roky zpet a povolilo se na krajit. Tak bych to prelepil lepe ale bojim se to utrhnout :)
  9. shotik

    Zimní pneumatiky

    Petr: jezdil jsem je od lonska nove a nemel sem problem. Nutno poznamenat ze jezdim prazskou zimu a stredni cechy. Loni jsme se na hory nedostali.
  10. shotik

    Zimní pneumatiky

    samozřejmě, že o jeden index není nikde psáno. Jen musíš tu rychlost někde vylepit případně na palubáku.
  11. shotik

    Zimní pneumatiky

    tak 140 to snad tu nikdo netvrdil. To je index N a to jsem snad na pneu v našem rozměru ani neviděl. Podle me se kluci baví o indexu T H V W které jsou nejvíce vyskytované
  12. shotik

    Zimní pneumatiky

    Poradíte co vybrat ? či jestli něco úplně jiného ? Jezdím spíš město nebo kolem . Občas dálnice těch 2400 je tak max co bych chtěl za gumu dát. Polarisy taková budget verze i když asi bych to na nich taky odjezdil :) Jsem strašně nerozhodný takže mi dělá tohle hrozný problém vybrat z x modelů a výrobců :)
  13. shotik

    Zimní pneumatiky

    Asi je také risknu :)
  14. shotik

    Zimní pneumatiky

    Nemate nekdo ozkousene Bridgestone Blizzak LM005? v rozmeru 225/45 r17 jsou za zajimavou cenu a v testu maji vysledky vice nez dobre. Ja bych zimu v Praze a kolem odjezdil i na Polarisech ale kdyz by byla dostupna i lepsi guma :)
  15. Na O3 jsem toto také reklamoval a vyměněno v záruce za nový kus.
×
×
  • Vytvořit nový...