Přejít na obsah

shotik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 194
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem shotik

  1. mám tenhle adaptér. svítí ale bluetooth ho nenajde. Starý telefon s tím komunikoval ale tam už asi nerozjedu nejnovější caristu na iphone ani redmi note 8T - bluetooth se nechyta https://www.alza.cz/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm Nemá někdo tip co bych dělal špatně ? Případně někdo v Praze kdo by mi deaktivoval ostřik světel :)) edit: tak jsem koupil ještě ten z Alzy a sice ho některý telefon najde ale v carista se nepřipojí. Budu vracet někdo zaručený kus ?
  2. ten silent se musi lisovat nebo ne ?
  3. ještě mi řekněte. vyměnit v garáži to jde samodoma? Je potřeba dělat geometrii ??
  4. je možné dát rovnou číslo dílu na ten seat? z ibizy opravdu jde na octavii ? Neměl by to být Leon ?
  5. asi mi nedělá problém pod to občas vlézt a nastříkat to nějakým tím teflonovým nebo silikonovým olejem. Jen kdyby to přestalo :) A dokopat se k tomu ho koupit
  6. Bubaq: jako já to auto koupil v cca 15000km a teď má 52000km a vrže to od samého začátku .
  7. Vyřešil někdo problém s vrzáním do zdárného konce ? Končí mi v prosinci záruka a budu to zas řešit. Každý servis jim o tom říkám - promažou a vydrží to týden. Mám to řešit nějak důrazněji nebo nemá smysl ? Není na to nějaké TPI třeba na "výměnu celé nápravy" ? :)))))
  8. A muj dotaz opacne ? Jak ten tecflex dostat dolu :) kridlo sem lepil cca 3 roky zpet a povolilo se na krajit. Tak bych to prelepil lepe ale bojim se to utrhnout :)
  9. shotik

    Zimní pneumatiky

    Petr: jezdil jsem je od lonska nove a nemel sem problem. Nutno poznamenat ze jezdim prazskou zimu a stredni cechy. Loni jsme se na hory nedostali.
  10. shotik

    Zimní pneumatiky

    samozřejmě, že o jeden index není nikde psáno. Jen musíš tu rychlost někde vylepit případně na palubáku.
  11. shotik

    Zimní pneumatiky

    tak 140 to snad tu nikdo netvrdil. To je index N a to jsem snad na pneu v našem rozměru ani neviděl. Podle me se kluci baví o indexu T H V W které jsou nejvíce vyskytované
  12. shotik

    Zimní pneumatiky

    Poradíte co vybrat ? či jestli něco úplně jiného ? Jezdím spíš město nebo kolem . Občas dálnice těch 2400 je tak max co bych chtěl za gumu dát. Polarisy taková budget verze i když asi bych to na nich taky odjezdil :) Jsem strašně nerozhodný takže mi dělá tohle hrozný problém vybrat z x modelů a výrobců :)
  13. shotik

    Zimní pneumatiky

    Asi je také risknu :)
  14. shotik

    Zimní pneumatiky

    Nemate nekdo ozkousene Bridgestone Blizzak LM005? v rozmeru 225/45 r17 jsou za zajimavou cenu a v testu maji vysledky vice nez dobre. Ja bych zimu v Praze a kolem odjezdil i na Polarisech ale kdyz by byla dostupna i lepsi guma :)
  15. Na O3 jsem toto také reklamoval a vyměněno v záruce za nový kus.
  16. shotik

    Ložiska kol

    Tak u mě proběhla úspěšně reklamace ložiska -najeto 20000km v době reklamace. Včera odvezeno do servisu a před chvílí volali že je hotovo. auto 12/17 vyroba.
  17. Jdou ve variante 3 nahradit tlacitka vyhrevu tema zaslepkama z varianty 2 kdyz nemam vyhrev a chci jen usb ? Nejde pak natahnout kabel jen od zapalovace ve stredovym tunelu ?
  18. Mel jsem take 2016 style a byla blikacka. S novou elektrikou z f3 je potreba nakodovat. Jinak jak pise kolega blikaji.
  19. Patrick1971: Ona je ale 7dsg zrovna sucha, nebo ne ?
  20. shotik

    Ložiska kol

    No uvidime. Zkusim to na reklamacku a kdyz ne tak se nezblaznim.
  21. shotik

    Ložiska kol

    Tak se zda ze budu muset take resit. V rychlostech 85-110km/h mi od predniho leveho kola jde jakysi hluk. Zkousel sem prendat kola i rezervu a stejne. Meni se to trochu s pocasim. Je na to nejake tpi i pro MR2018 ? Nebo na sve naklady i kdyz ma vuz 18000km ?
  22. shotik

    Koupe ojete OIII

    Není pravda. Píšu že Octavia 2 byla řešena přes záruku bazaru Jarov a 2x k plné spokojenosti. Ano, Rapid jsem řešil mimo - 4roky záruka u výrobce Otázka je jak řeší záruku na auto v komisi. Věřím, že se zde najdou i klasické bazarové ojebávky ale snažím se vybírat vždy vůz s prd najeto a dohledatelnou historií. Lepším servisem myslím, že lidé vystupují často dost jinak (lépe) než v klasických autobazarech kde vyleze umaštěný prodejce a skoro ho otravujete jen se objevíte ve vratech případně vás svou arogancí snadno vyprovodí Abych nebyl úplně mimo téma tak dnes si jedu pro OIII také ze škodaplus konkrétně Klokočka.
  23. shotik

    Koupe ojete OIII

    Ve škodaplus kupuji již čtvrté auto - vždy s pocitem lepší záruky, lepšího servisu octavia 2 - v rámci jejich roční záruky řešeny dvě reklamace ke spokojenosti rapid - měl záruku tovární takže tam šlo vše na škodovku yeti - neřešeno Vždy jsem měl pocit že je o mě jaksi lépe postaráno edit: pawoukova negativni reakce na moji kladnou zkusenost je dost usmevna :)
  24. Nemáte někdo zkušenost zda by šlo vyměnit SWING z MR2016 za SWING 6,5 z nového Rapida? Koukám na kolegy rádio výše a nemá tam vůbec šrouby na uchycení což já třeba mám tak nevím jestli by to vůbec fyzicky pasovalo , natož pak dokodování.
×
×
  • Vytvořit nový...