Přejít na obsah

kingfishers

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

Oznámení kingfishers

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny Supaře. Chlapi moje trošku bourala, tak bych se chtěl zeptat zda-li nemáte někdo nebo nevíte, či nemáte typ na přední světlomet obyč. + blatník, vše na pravé straně. Díky moc
  2. A kluci mohly by jste mi říci jak tu sedqčku rozdělat, mám v ní airbagy a nerad bych aby mi to střelilo. Popřípadě nějaké foto jak na to? Nechce se mi to zničit
  3. Kucí autíčko onemocnělo svití mi světla zadní ty uplně vrchní pořád, už jsme psal do fóra tak snad někdo bude znát odpověd co to je. Jinak přeji všem krásný den.
  4. Zdravím zdravím. Chlapi mám akutní problém a doufám, že někdo bude znát alespon nějakou pomoc. Dnes jsem přišel z práce na parkoviště a ejhle auto nejde nastartovat. Naštěstí měl kamarád kabely tak jsem nastartoval. Až doma jsem si všimnul, teď doufám, že to nespletu, že mi svití zadní světla i po vypnutí zapalovaní a světel. Svití mi ty uplně vrchní což jsou a ted me nezabíjte pokud se spletu obrysovky. Prosím moc o pomoc či o radu. Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem je odpojil od napajení. Díky za pomoc Kingfishers
  5. kingfishers

    nádrž

    Kluci ja z 1.8T jezdím na benzínku když tam mám kolem 50 km dojezd dle PP. A natankuji, když se mi chce kolem 64l, měl jsem dokonce lístek, který jsem chtěl poslat Vickovi, ale někam jsem ho založil každopádně až budu tankovat někdy v budoucnu zase z prázdna do plna tak to sem už dám.
  6. Zdravím všechny kluky Superbáky. Po dlouhém cvičení jsem opět zpět. Takže ještě ješdnou všem ahoj. A at nám začne zase svítit sluníčko
  7. Kluci jen do toho a zalozte to rad vás podpořím a pokud by byla potřeba nějaké práce hlásím se dobrovolně
  8. No já už se chystám kdy nás pošlou na odstraňování. Jinak hlásím Olomuc je stále v klidu uvidíme jestli nám Jeseníky něco nepošlou.
  9. Krása ale nezapomínejme na Škodu Tudor, ta byla taky krásná a myslím si, že mohla klidně vyjet na cesty.
  10. U nás aby člověk dělal minimálně 2 práce Ale je to hnus co jsi psal. Čím větší zodpovědnost tím menší plat.
  11. Kdy ta zima skončí? O víkendu sníh, ted samej déšť a teploty pod 10-tkou A když jse tak bavili o tech čtyřiadvacítkách tak já někdy dělám i 26 hodin.
  12. Když se tady tak bavíte o těch senzorech tak vám napíši taky svůj příběh. Stalo se mi to samé čidla fungovaly, přišla zima a nic dlouhej tón a konec. Teď, když začalo teplo jsem si řekl, nějaká ta voda odtaje a budou fungovat. Jenže ejhle nic se nestalo, čidla stále nefungují jen dlouze písknou. Ale před 14-ti dny jsem parkoval zařadil zpátečku a z ničeho nic fungovaly. Ale ted opět nejedou, když vypnu rádio slyším jakoby takové lupání jako by chtěli ťukat ale nic. A pak se mi občas stává, že parkuji a kdžyž už jsem blízko auta vyřadím a zařadím opět zpátečku a třeba na popáte čidla naskočí. Tak a teď mi řekňete jestli máte někdo podonej případ?
  13. Ja se dívam na Supíka jak je zasněženej a už si říkám kdy to jaro příjde nevíte to někdo?
  14. Mám 1.8T teprve 4 měsíce, ale nemohu si ho jen vynachválit. Jezdím převážně dlouhé trasy a za ty 4 měsíce mám spotřeba 7,5l. Táhne pěkně a hlavně motor 1.8T je držák a dle informácí mechaniků z různých servisu jde o jeden z lepších motorů, ale o tom se tu už psalo spousty. Nepatřím mezi ty, kteří ti budou radit jdi do nafty nebo benzinu, to zaléží na zkušenostech, já mám rád benzín a pokuď jde o servis a další věci je benzín levnější. Ale to je pouze můj názor. Chci se vyhnout debatám, že nafta je lepší, protože jezdím za levno atd... A pokuď budeš kupovat tak je nás tady spousty s tímto motorem a určitě poradíme kdyby nastaly potíže.
×
×
  • Vytvořit nový...