Přejít na obsah

sitic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli sitic

  • Narozeniny 16.5.1978

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení sitic

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. sitic

    brzdy

    Odvzdušnění bez počítače by nemělo fungovat, pokud se nepletu!
  2. 18.7. jsem to tipoval! Asi bych si měl vsadit sportku
  3. 1/ Jak odlijou? Když mají klíče od nádrže? Ty si nikdy nevytahoval palivový čerpadlo z nádrže? Nečistil jsi nikdy nádrž? 2/ ve Škoda servise jsem byl několikrát, to s tím kradením benzínu jsem jenom . Nebyl to zrovna škoda servis a nevím, jestli se tím ten blb třeba jenom chlubil. Takže se omlouvám, za nepodložení ... 3/ Mne zase serou kecy o tom, jak VAG odhalí každou závadu. Většina mých známých (včetně mne), pokud měla nějakou poruchu, tak zpravidla neobjevil nic a museli na to přijít dlouhým hledáním a hlavně vlastním rozumem. A já mám hlavně pocit, že v těch autorizovaných servisech už dělají jenom kluci, kteří mají zakázáno něco vymyslet bez mašiny. Ti ostatní potom dělají po nocích a víkendech opravy jako melouchy. Samozřejmě, když se to pak podělá po té opravě, tak máš v aut.servisu jakous takous záruku. Zdar Nazdar bazar,musim zase reagovat,ve skodovce dela muj bracha,jsem tam skoro porad,tak o tom neco vim,maximalne si tam muze nechat "spadnout"do ponku nejakej vymenenej dil,napr kdyz se meni brzdy,tak ty kotouce nejsou uplne tak spatne,kdyz se stoci,nebo zbyde chld.kapalina po vymene,do favoritu treba jeste dobra,ale ze by se menily primo dily na aute pri servisni prohlidce dobre za spatne atd,nebo s stim palivem,to ti nikdo riskovat nebude kvuli 10l benzinu nebo nafty a kdyz rozdelas plovak,musis to mit tu opravu nebo cisteni schvalenou,to pri oleji nejde,na vse jsou normy a casy,ktere musis dodrzet a primo z nadrze od vicka nic nevytahnes,kdyby jsi chtel neco narychlo brat o.k.
  4. 1/ Jak odlijou? Když mají klíče od nádrže? Ty si nikdy nevytahoval palivový čerpadlo z nádrže? Nečistil jsi nikdy nádrž? 2/ ve Škoda servise jsem byl několikrát, to s tím kradením benzínu jsem jenom . Nebyl to zrovna škoda servis a nevím, jestli se tím ten blb třeba jenom chlubil. Takže se omlouvám, za nepodložení ... 3/ Mne zase serou kecy o tom, jak VAG odhalí každou závadu. Většina mých známých (včetně mne), pokud měla nějakou poruchu, tak zpravidla neobjevil nic a museli na to přijít dlouhým hledáním a hlavně vlastním rozumem. A já mám hlavně pocit, že v těch autorizovaných servisech už dělají jenom kluci, kteří mají zakázáno něco vymyslet bez mašiny. Ti ostatní potom dělají po nocích a víkendech opravy jako melouchy. Samozřejmě, když se to pak podělá po té opravě, tak máš v aut.servisu jakous takous záruku. Zdar
  5. jo jo je pravda u diesla je to černý hned... jo a nenechte se uchlácholit ,že autorizovaný servis je něco jako zlatý... dělají tam uplně stejný lidé jako všude.. takže bězná praxe... olej se nemění ..jen dolévá čí ředí... a u diesla se nemnění ani olej filtr...vložku níkdo nepozná či ano nebo ne.. takže nebudte bláhoví ..jo a perlička na závěr.. při placení vás ještě pěkně natáhnou... takže guutee fáááre... a tohle jsem si nevymyslel to je realita... samozřejmně všicni nejsou stejný.... ale je pořád dost lidí kteří si koupí filtr za 50 kč a litr long life třeba 150 kč .. origo se škodovky.. hmmm .. a ještě si odlijou drobánek benzínu nebo nafty, takže to na palivoměru nepoznáš.
  6. Výplachový olej? Nerozumím, co tím myslíš. Můžeš popsat, vysvětlit? díky
  7. Nestihl jsem tipovat nějaký silentblok ...
  8. Když si neví rady, řeknou, že je to benzínem. To znám, může, ale nemusí to být příčina. Měl jsem podobný problém, mj. pomohla výměna palivového filtru u nádrže, což bych vzhledem k tvým km udělal co nejdříve.
  9. Lepší, než kdyby ti hučelo v klacku
  10. V knížce najdeš základní převodový poměry a poměry jednotlivých stupňů
  11. no tak podla tejto teorie by elektronika vonku fungovala pocas roka naozaj nevyspytatelne. myslim ze rozdiel teplot napr. aj 50C je pre tento fyzikalny jav zanedbatelny. napada mi hlaska "v zime mi hra radio hlasnejsie, lebo repraky maju nizsiu impedanciu co by ale na druhej strane mohlo sposobit znicenie radia" ??? i když je teplota vzduchu 35°C, vozovka má třeba šedesát, tak startér je sice dole nad vozovkou, ale takoou teplotu nemá. Myslím tím, když motor dlouho nejel.
  12. Za tepla jinak než za studena. Při ohřátí se vinutí "roztáhne" a má větší odpor a menší otáčky.
  13. Nekupovat jetý je fajn rada. Já bych si vybral ve funglovce supa 2.8 benzín, akorát bych to nechtěl platit a živit. Ale vážně, i u ojetiny se dá pořídit dobrá koupě. Chce to hlavně štěstíčko... Sorry, byl jsem včera myšlenkami jinde
×
×
  • Vytvořit nový...