Přejít na obsah

Michal25

Uživatel
  • Počet příspěvků

    122
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Michal25

  • Narozeniny 25.9.1983

Oznámení Michal25

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím Po koľkých km sa menia rozvody na 2,5 tdi 120kW? Chcem sa tiež spýtať našiel som že INA vyrába diely pre VW čiže ak od nich kúpim rozvody je to ako origo diel zo škody? Nechcem druhovýrobu ale zase nechcem priplácať za logo škoda na krabici.
  2. Zdravím. Chcem sa spýtať ako vyňať kufor z centrálneho zamykania. Ak dobre rozumiem manuálu tak po otočení kľúča v pravo v tom zámku dole vo dverách by sa mal dať kufor otvárať iba tým tlačítkom čo je hneď vedľa toho zámku a keď je auto otvorené trebárs len cez DO mal by ostať zamknutý. Nech mám ten zámok vo dverách otočený hocijako kufor viem otvoriť stále. Ako je to možné? Hej a podľa manuálu sa tam dá otočiť klúč na obe strany no mne ide iba v pravo o 90° a spať
  3. Michal25

    Moj superb

  4. Mne sa to tiež stalo ale bola to fábia kombi a nestrhol som volant len som brzdil hovoril som si ak sa mám rozbit, on sa rozbije so mnou. Našťastie sme nič nestalo. Nechcel som ho honiť lebo som mal v aute rodinu ale mal som to šťastie že som na neho narazil o niekoľko kilometrov a keď som mu šiel ručne vysvetliť ono to žena okolo 50-ky a .Mňa tak svrbeli päste no mohol som len pičovat. Nebolo to úmyselne, niektorý ľudia sú taký sprostí že nevedia že za dverami spolujazdca ešte auto pokračuje.
  5. Sorry nepomôžem ti lebo mám 2007 a tie sú iné.
  6. Ja som to opravoval. Aký máš rok výroby? Ak po facelifte pošlem aj foto.
  7. Správna žena musí vedieť 70 vecí. Variť a 69
  8. Pripojené na VAGu to mali a nevyhodilo vraj žiadne chyby tak dúfam že v tom to nebolo
  9. Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu. # # Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se # # bavili. Něco jsme popili, a pak se mne zeptala: # # "Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s dcerou i matkou zároveň!" # # "Ne", řekl jsem. # # Zase jsme něco popili a ona pak povídá: # # " Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá. # # A dneska bude tvůj šťastnej den. # # Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku". # # Šli jsme k ní. # # Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly: # # "Jsi ještě vzhůru, maminko?
  10. Tak som dnes bol v tom servise. Vraveli že dobre že som s tým prišiel labo boli celé rozštelované. Okrem toho že my svietili pod kolesá tak boli vytočené ešte aj do strán. Tak my to nastavili a teraz je to už super. Nechápem ako s tým predošlí majitel mohol takto v noci jazdit.
  11. GRATULUJEM Na tie teploty len tak pozerám. U nás je zatial tak -12 ale tento týždeň to má pritvrdiť .
  12. Vďaka ACE, zajtra s tým idem do servisu. Tam kde som sa pýtal pred tým boli taký neistý akoby nevedeli čo stým preto som sa pýtal aby my nemotali na nos čo všetko trebalo vymeniť. Juke box-mal si pravdu, naozaj sa nenastavujú podľa rýchlosti
  13. Tak ich teda stačí nastaviť aby svietili viac do dialky? Robí sa to mechanicky alebo cez VAG?
×
×
  • Vytvořit nový...