Přejít na obsah

luckyluck

Uživatel
  • Počet příspěvků

    222
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 466 zobrazení profilu

Oznámení luckyluck

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. luckyluck

    lak

    nevíte někdo, kolik stojí novej lak na celé auto? Né ve značkovém Skoda servisu, ale v nějaké dobré lakovně.. díky P.s: jo, a jaká je pak kvalita laku, vypadá to dobře, jako originál?
  2. nemáte zkušenosti s nějakým přípravkem na poškrábané plasty interiéru? Prostě něco, co rozleští škrábance na plastu, jestli tedy něco takového existuje. Nebo nějakej fígl, díky...
  3. jak poznám, kolik mám oleje u servořízení? ..kde hledat nádobku / měrku, díky..
  4. Vlastním JVC KD-G722 a mohu fakt doporučit. Né snad proto, že by nic lepšího na trhu nebylo, ale proto, že za tyhle peníze má vše podstatné, má velice slušnej zvuk a hlavně vypadá velice sřízlivě až "luxusně". Není to žádná čínská antrakce z matějské.. Jen kdyby mělo ještě ten kábl na USB i vzadu, připojil bych si tam nenápadně HDD.
  5. Dokáže mi někdo s jistotou říct, jak je to s dálniční známkou při výměně čelního skla..?! Mám nárok na novou (a jak) nebo mám smůlu?! Ď.
  6. už jsem to jednou řešil.. Než se motor ohřeje, tak mi moje 1.4 mpi pocukává.. když se motor zahřeje, šlape jako hodinky. Tenkrát jsem měnil hodně věcí.. olej, svíčky, vzduch. filt a problém byl fuč, ale už je to tu zase (po roce), a tak nevím, čm by to mohlo být.. Jo, tankuju dobrej benzín, tím to není,ani bych neřekl, že někdy bylo.. děkuju za rady
  7. Njo, vtípky. Kdybych měl jeepa, taky bych si možná kupoval bahno ve spreji, ale protože mám Fábku, tak nějak tyhle mrtvolky nemusím, mám pak výčitky.. A to přihodím ještě historku, před týdnem jsem jel po dálnici na Boleslav a chytl jsem nějakej přesun čmeláků nebo co, ještě jsem něco takového nezažil, bylo to jako kroupy, fakt.. nekecám..
  8. tak tak, nastříkám, nechám působi, opláchnu a pak umeju houbou a je to kvásnýýýý Bezva, tak já to testnu. Něco takového potřebuju, abych to uvedl na pravou míru, taky mám raději tlakové mytí, ale už jsem línej něco drhnout, hlavně když to moc nejde Takže větu "nechám působit a pak pak opláchnu" mě naprosto uspokojuje
  9. Protože se pořád v myčce vztekám s těma zaschlejma "mrtvolkama" na nárazníku, kapotě, atd.. tak by mě zajímalo, jestli máte vyzkoušené nějaké přípravky na odstranění hmyzáků z laku. Tyhle přípravky přeci jenom stojej i dost zlaťáků, tak si nechám rád poradit.. Hlavně jak to funguje. Nejradši bych to postříkal timhle sajrajtem a rovnou do myčky
  10. Tam jsem teda nic podrobného nenašel. Jediné, co jde stáhnout, tak to je příručka. Ostatní dokumenty jsou placené..
  11. Zdravím, co se dělá u 60.000 prohlídky na Fábce 1.4 MPi 50kw ?! p.s. hledal jsem na fóru, ale na funkci "search" nemám nervy, pořád to vrací error
  12. Jelikož jsem se pořád ještě nedostal do servisu, (taky z obavy, že ho mám za barákem, a když ráno vyjedu, tak to neskřípe)připíšu ještě jednu věc, co jsem vysledoval, ať jsem chytřejší.. Když ráno vyjedu, tak to docela dlouho nevrže. Řekněme, že to prostě začne až po nějakém čase (10km, 15 min).. A čím toho více najezdím, tím to pak vrže/skřípe více..
  13. Mám dotaz. Mám od zlodějů šíleně poničené přední dveře. Po celém obvody odřené od páčení, kolem zámku dost vymačkanej plech, kolem kliky prohnuté... Otázka: Je lepší nechat ty dveře opravit.. a kolik by to tak stálo, nebo třeba koupit stejné na vrakáči a nechat přemontovat? Hlavně ani netuším, jestli se tohle vůbec opravuje, jestli mi rovnou neřeknou, že to je na výměnu. U tohodle případu by mě zajímalo, jak je to složité. Mám okna v elektrice, zrcátka taky.. to se pak vše prohodí? i tapec? a cena takové srandy? Možná je to hloupá otázka, ale fakt nemám představu.
  14. Potřebuju radu.. Začalo mi něco dost intenzivně vrzat na předku auta. Projevuje se to hlavně při rychlejším projetí nějakého hupu, nebo při přejíždění retardérů. Nedokážu přesně popsat ten zvuk, ale je to takové jak "plastové"vrzání, neřekl bych zvuk plechu. Hodně podobnej zvuk mi to dělalo, když jsem posledně nechal měnit nějaké ty gumy za pár kaček. Takže nepředpokládám, ikdyž se to chová dost stejně, že by to mohlo být zase ono. Ještě jsem vypozoroval, ale to asi nebude ono, že když zvednu víko motoru a zakvrdlám tou plastovou maskou, tím žebrováním, tak to pěkně vrže. Fakt nevim, někdy to třeba vůbec nedělá. Jindy to je hrůza. Jel jsem i do servisu, ale zrovna nepochopitelně za celou jízdu s technikem nic..
  15. tak hned jak se vrátim z práce, tak tam narvu šroubovák, alespoň si otestuju sousedy. A co když to nepůjde (bude tam něco zalomenýho, atd..) jaká je další varianta?
×
×
  • Vytvořit nový...