Přejít na obsah

Ninop

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ninop

  1. Smazat děkuji (edit předchozího).
  2. Zdarec lidi tak jsem se nakonec taky pustil do montáže el. oken (mám je tu snad rok...) Mám LINovou verzi, a chtěl bych se jen zeptat který vodič je ten LIN ? Zatím jsem na to nepřišel a žádné schéma jsem nenašel (jen na CAN). A když jsem u toho které dráty (který konektor) jsou na to osvětlení? Mám tam origo stahovačky s komplet elektřinou i pro zrcádka a nějak je tam moc konektorů, tak kdybyste mne mohli nasměrovat, byl bych moc vděčný. A snad poslední otázečka, napájení mám brát stálé nebo spínané? No snad je to vše. Dík za pomoc Napájení a osvětlení vyřešeno. Tak a už taky stahuji, děkuji Proforovi za schémátko. Nakonec se to povedlo rozchodit (hodil jsem to do auta a najendnou to fungovalo.., když jsem to zkoušel u auta tak to nechtělo stahovat spolujezdcovo okno..).
  3. Zdravím lidi mám v plánu dodělat el. okna. Stahovačky mám z faceliftu tzn. LINové, ale mám BSG 6Q2 => musím sehnat teda 6Q0 či 6Q1, abych to rozjel? U CAN stahovaček mám jasno tam je BSG třeba vyměnit, ale jak je to u LINu? Taky se musí vyměnit nebo ne? Dík za radu.
  4. Zdravím, lidi mám dodělávaný centrál, takže při montáži origo stahovaček by byl podle vás problém. Je to nějak řešitelné nebo to tam prostě nenapasuju?
  5. Tudle to máte na youtube:
  6. Ninop

    Zásuvka 12V

    Dík za radu, zapalovač zapaluje a světýlko svítí
  7. Ninop

    Zásuvka 12V

    Zdravím, jaký průřez drátu mám použít? Nebo je to celkem jedno?
  8. Ninop

    Tohle je fakt super

    No větší masakr je todle: http://www.youtube.com/watch?v=-5Qv6ykFhYc
  9. Ninop

    KLUCE

    Někde jsem četl, že "vnitřek" ovladače de vykuchat a napasovat do něj vnitřek z jiného ovladače. To bude, ale asi typ od typu jinačí takže nevím jak s tvojim dalkovým.
  10. Zdravím chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo nemohl napsat z Etky čísla dílu a cenu: černého tunelu a toho plastu jak jsou v něm ovladače světel (pod volantem). Dík moc
  11. Ninop

    Palubní deska

    Ta myška mi něco připomíná, todle byl asi taky nějaky moc zvědavý jedinec...
  12. Ninop

    Vyměna blikačů

    No tak jsem se na to teda vrhl, problém byl v tom, že mi nějak otec s bratrem zabavili sadu nářadí (odjeli někam na motorky do Rumunska...). Naštěstí sem našel nějakou poloprazdnou sadu z baumaxu :-). Ještě, že jsem to odmontoval čekalo tam malé překvapení v podobě písečku
  13. Ninop

    Vyměna blikačů

    Dík za rady. Takže to nakonec stejně asi povolím (moc se mi do toho nechtělo).
  14. Zdravím, koupil jsem tmavé blikače. Jak je mám vyměnit? Nemáte nějaky obrázek co je třeba sundat? Typuju, že asi budu muset sundat ten plastový kryt v podběhu co? Nebo to jde i nějakým lehčím způsobem? Dík za rady.
  15. Mrkni sem, hned 4. post je návod jak to rozdělat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17030&hl=
  16. Zdarec nejsem si jistý, ale zdá se mi, že tata v Audi jen strčil mapu ČR s nějakou češtinou a najednou ji má normálně v češtině...
  17. http://czshare.com/download_file.php?id=48...Radio_Edit_.flv Jen musíte sehnat nějakej FLV player (Je to celkem pěknej videoklip).
  18. Ninop

    Zaseklý buben

    Ano máš skoro poravdu, to jsem si myslel, že to bude, ale sundal jakmile buben obložení bylo absolutně v pořádkum, ale jakmile sundával pakny spadly mu z bubnu na zem a obložení odletělo, viděl jsem to na vlastní oči. Obložení bylo teda předtím než to rozebral v pořádku, to že to brzdilo nějak zpusobil ten ohnutý zobáček i ten servisák to tvrdil, že je to tím zobáčkem nebo co to je,... (byl zohnutý). Obložení bylo OK, až do té doby, než mu to upadlo a rozlomilo se uprostřed.
  19. Ninop

    Zaseklý buben

    Abych se přiznal, když sem to viděl jak se z toho kouří tak jsem myslel, že je to KO... Tak v servise mi prvně řekli, že to dali na brzdu a je to v pořádku , tak jsem jim vysvětlil, že to opravdu v pořádku není a ukázal jsem tomu servisákovi to video... Potom se teda rozhoupal a ten buben sundal. A čím to teda bylo? U pakny jak je takový ten zobáček nahoře jak se dotýhá těch válečnu nebo co to je tak byl totálně ohlý => zablokoval to a furt to brzdilo... Tvrdil mi, že to ještě v životě neviděl ani jeho kolega co si zavolal. Tak to ve svěráku narovnal a dal to tam nazpět. V pondělí jim to tam, ale vezu zpět, protože jsem to ještě doma rozdělal a potvrdilo se mi to co jse mi zdálo, že sem viděl jak to rozebíral tak urval pulku obložení bylo tam teprve cca 1500km takže mu to tam du vrátit, že to chci nový. Tak jsem zvědavý co na to zas řeknou.
  20. Ninop

    Zaseklý buben

    Dík za rady, jelikož to na garančce bylo cca před měsícem s tím, že dokonce v těch bubnech "prý" něco měnily tak jim to ráno hodím do servisu. Je blbost, aby se tam něco během měsíce podělalo. Jinak pomlácení kladivem trošinku pomohlo (už s tím aspoň trochu rukama pohnu), ale pořád je to na nic. Tak jsem zvědavý co to bude...
  21. Ninop

    Zaseklý buben

    Tak ještě postnu videjko co jsem natočil mobilem, jak se z toho doutná... už je to ale takovej malej kouř jenom... (teda proti tomu co to bylo..) Doutnajici kotouc Jinak nějaky ten návod na rozebrání toho kotouče nikdo nemá?
  22. Ninop

    Zaseklý buben

    Zdravím, mám menší problém, dneska si takhle ráno jedu nepozoruju žádný problém, mno vlastně se mi zdálo, že to jede nějak divně :-). Ale teď k problému jakmile jsem přijel, vysednu z auta a cítím smrad jako kdybych měl zatáhlou ruční brzdu, tak se podívám na kola a z levého zadního kola jde kouř. Muselo to celou dobu brzdit... Teď jsem to hodil na zvedák a je totálně zaseklý zadní levý buben netušíte čím by to mohlo být? Ručka je bych řekl OK pravé zadní kolo je v pohodě. Co se tam tak mohlo nejspíš podělat? Popřípadě jak ten buben rozeberu? Dík za rady Hm kudla, chybička v názvu tématu, co už no
×
×
  • Vytvořit nový...