Přejít na obsah

5icz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    536
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 816 zobrazení profilu

Oznámení 5icz

  1. @dfgaJe tam fotka. Ferodo tam je, ale plisek nevim. Co je vubec potreba na vymenu desek a kotoucu, imbus 7ka, to mam a jeste nejaky specialni pripravek? Kdyz by clovek vzal obycejne desky a kotouce, tak material je za 3000, to je nic a pokud je vymena jednoducha, tak neni co resit.
  2. Kolik si uctuje skodovka za desky 5G0698451A? Koukam, ze i na netu jsou nejlevneji za 3 tisice? Docela rozdil proti ostatnim alternativam. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5g0698451a-zadni-brzdove-desticky-43215.html
  3. Jeste pred sundanim sedaku je potreba sundat plastove krytky drzaku na isofix. Sedadla jsem mel sundane a bez tohoto kroku to nejde. Presne jako na tomhle videu. Vyhrivani nevadi, je tam kabel, ktery je dost dlouhy a da se odpojit.
  4. Presel jsem z Androidu na iPhone a musim uznat, ze ve spouste veci je iPhone mnohem vychytanejsi. Napriklad kdyz se bavime o waze pres android auto nebo carplay, tak carplay ma jednu obrovskou vyhodu a to, ze kdyz clovek vjede do tunelu, tak u Carplay auto porad vi, kde je, protoze dostava informace o tom, jak se toci kola. U android auto mi to okamzite ztracelo signal.
  5. 5icz

    Čelní sklo

    Tohle u celniho skla neplati. Zadna pojistovna v Cesku neuznava proplaceni celniho skla z povinneho ruceni a nutno rict, ze opravnene. Temer vsechny pripady byly stejne podvody. Kdyz si predstavim, ze za mnou nekdo prijde s tim, ze jsem mu kaminkem z meho auta rozbil celni sklo, tak ho stejne poslu do prdele. Jednak se to temer neda dokazat a za druhe je to spis nezavinena shoda nahod nez neco, za co bys mel rucit. Vyhoda extra pojisteni celniho skla u havarijka je, ze skodna udelost nema vliv na malus.
  6. Ale kdyz nezatahnu zadni brzdu, tak odbrzdovani pres diagnostiku neni potreba ne?
  7. Jak tezky je vymenit desticky sam? Je na to potreba nejaky specialni naradi nebo diagnostika? Mam je vzadu uz dost nacnuty kotouce a rikam si, ze by stalo za to vymenit desticky za textar.
  8. Drncelo to podobne, ale u me to vychazelo zretelne z prave strany a hlavne na volnobeh pri stani.
  9. U mě bylo drnčení způsobené touhle hliníkovou trubkou vycházející z chladiče po pravé straně. První fotka je přes krytku u pravé mlhovky, druhá je zhora. Ta trubka se při zahřátí dotýkala šroubu v nosníku a drnčelo to až do kabiny. Stačilo jí trochu ohnout směrem od toho šroubu, kde se dotýkala.
  10. 5icz

    Nádrž

    Jo, dojezd a ukazatel paliva je u S3 nespolehlivy, u S2 se mi nic takove nestavalo. Dela si to, co chce: viz moje zkusenost vyse: Casto se mi stane, ze mam dojezd treba 60KM. Zaparkuju, dam si obed, sednu do auta a dojezd je na 120KM a ukazatel "od natankovani" se resetuje (auto si mysli, ze bylo dotankovano i kdyz nebylo).
  11. Zajimavy, na aliexpress se to da sehnat za cca 27 dolaru.
  12. Uniqa 16500 za rok, Povinne, Havarijni komplet ale zadna extra jako GAP, spoluucast 5%, v cene je pojisteni vsech skel za 1500. Maximalni bonusy, male okresni mesto na vysocine. Zabezpecneni jsem uplatnil jen piskovani skel (byla tam nejaka sleva), ktere jsem si spocital, ze se za 3 roky vrati.
  13. Tohle auto vypada lepe nez co davas. https://www.skodaplus.cz/Car/1669791/skoda-superb-combi-dsg-4x4-2-0-tsi-206-kw-l-k?make=brand_32&model=model_910&fuelTypes=fuel_type_1&transmissionTypes=transmission_2&transmissionTypes=transmission_3&transmissionTypes=transmission_5&transmissionTypes=transmission_4&transmissionTypes=transmission_6&transmissionTypes=transmission_7&enginePowerFrom=135&bodyTypes=body_type_4&carsOrderBy=PRICE_ASC
  14. 5icz

    Zimní pneu

    Taky jsem ted posledni zimaky dojel pres leto, ale kdyz bylo vedro pres 30stupnu a na dalnici byla kolona pred kterou se muselo prudceji brzdit, tak jsem velmi dobre citil, jak jedu na zvejkackach. Priste az budu dojizdet zimaky, tak asi jen pres jaro a na leto uz dam letni. Pokud nekdo jezdi jen ve meste tak asi neni problem jezdit cely rok na zimnich.
×
×
  • Vytvořit nový...