Přejít na obsah

Mek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mek

  1. Tak to mi něco připomíná. Jak na místě točím příklad: při parkování, tak mi vzadní časti něco chroupne a auto poposkočí jako by přeskočilo kolo cihlu. Dá se to nazvat skákání jako divoký mustang ??? Rád bych se taky dozvěděl o co jde. Při zatáčení ... je jedno na jakou stranu cítí napětí ve skeletu auta jako nějaký odpor a najednou rána a auto škubne. Nechápu co se děje. Při výměně oleje v haldexu jsem nic neviděl. Olej byl čistý a mechanický věci, které jsou vidět nikde závadu nenacházím. Že by něco v diferáku, nebo poloosy... Co to může dělat ???
  2. Nóóó... Tak to je pro mě těžká písemka. Můžete mi někdo dohodit ř.j. Nechci nechat nic náhodě. Kdyby někdo věděl o ř.j. tak jí beru děkuji :-))
  3. Děkuji za info. Jirko Tak to je mazec :-)) Jsem rád, že tady někdo komunikuje :-)) Zatím čau Mek
  4. Děkuji Jirko 21 :-) Prosím Tě... Kde seženu za rozumnou cenu tu ř.j. Haldexu ? Máš nějaký nápad ?
  5. Můžete mi prosím někdo poradit. Při zaplém klíčku cvaká v zadní části ( Haldex ) Druhá závada je, že při plném rejdu točení kol v pravo, nebo v levo a ať to je jízda vpřed a nebo vzad, tak se ozve rána ze zadní části auta. Něco jako kdybych přeskočil kolem klín na zajištění auta proti pohybu. Za jízdy nic neslyšim. Jen při točení na parkovišti. Jak jde auto do rejdu, tak se ozve rána a škubne to autem. Auto je Octavia 4X4 1.9TDI 66Kw. Najeto 165.000Km Zachovalá, jako nová. Nejezdím s tím žádné rally. Jezdím plynule a na pohodu. Olej a filtr jsem měnil. Ten starý byl čistý. Nechápu. Můžete pomoct. Děkuji. Jinak v servisu Škoda na diagnostice píše vadná komunikace s řídící jednotkou.
×
×
  • Vytvořit nový...