Přejít na obsah

abc6

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení abc6

Nováček

Nováček (1/14)

-13

Popularita

  1. Zdravím Miroslave, osobní zkušenost s opravou nemám ale právě kvůli obávám že by se něco podobného mohlo v budoucnu stát, a to na základě projevu motoru při jízdě a celkového projevu motoru, jsem raději vůz ihned prodal, najel jsem pouze 3800 km a to jsem vůz kupoval zcela nový. Neštěstí je již pryč z domu. S pozdravem Josef.
  2. Zdravím, nemám tedy volbu jízdních režimů ale ze zkušeností od jiných uživatelů, jsem také zaznamenal názor že právě v režimu sport toto není tak pozorovatelné. Každopádně slyšet to bylo, nebo jsem měl smůlu na špatný kus. Nicméně slyšet to lze i u Octavie 4 generace s tímto motorem.
  3. Rozumím je to věc názoru, stačí se jen zaposlouchat, přeji mnoho šťastných vibračních kilometrů ?
  4. Zdravím Vás, všichni kdo uvažují o nákupu vozu s motorem 1.5 tsi 110 kW, důrazně varuji na základě vlastní zkušenosti. Motor je v praxi nepoužitelný. Vypínání válců je tak otravné a nedoladěné že se motor po stránce běžného používání stává nepoužitelným. Vibrace se přenáší napříč celým vozem až do volantu, při přepínání z 2 na 4 válcový režim sice lehce škubne ale je to znát a pořád a pokaždé. To vše doprovázeno nizkofrekvencnim hučením, které je neakceptovatelné, přirovnal bych to k jízdě s pořád otevřeným oknem. Za mě nejhorší motor co byl kdy za celou dobu koncernu použitý. Prostě hrůza. Auto šlo z baráku.
×
×
  • Vytvořit nový...