Přejít na obsah

Ray

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ray

  1. No pokud mi daji slevu aby pokryla opravu motoru, tak to necham opravit.
  2. Je to tak. Uz to potvrdili v servisu. Chladici kapalina se dostala do oleje. Byli mokré svíčky a proto to nešlo nastartovat. Pak přijel pán ze servisu a nastartoval to pres mobilni starter. No a toste nevideli co to bylo za bíly dým.
  3. Jak se do takoveho motoru dostane voda? 1.4 TSI v servisu mi rekli ze za to muze LPG. Prej to tam nepatří.
  4. Pan z AAA z reklamací tvrdil, ze tohle jejich technici vedet nemohli. Me by zajimalo jak ty auta zkouší. Ale uplně nejvic mne zajimá příčina. Jestli je praskly blok nebo jen tesneni pod hlavou to sam nezjistim. Ted čekaji v servisu na muj pokyn jestli maji zacit s opravou nebo ne.
  5. Byla by nejaka fotka abych mohl potvrdit, ze mi nekde prasklo tesneni. Nikde nic neteče. Pod autem zadná louže není. To je zahada. Nevim kam se podivat, ale motor krasne bezi, zadne cukani, zadne vibrace, zadné divne zvuky, zabirá hned po seslapnuti. Ale jak dupnu na brzdu tak tam to bublá. Zahadná zavada z bazaru AAA Auto.
  6. Dobrý den Ve čtvrtek minulý týden jsem v AAA auto zakoupil vůz Škoda YETI 1.4TSI 90kW r.v. 2012 (najeto 148tis km) v opravdu pěkném stavu, jenže má to nejakou skrytou vadu. S vozem jsem již ujel cca 800km. Do neděle mám možnost vůz ještě reklamovat. Jedná se o specifickou závadu: auto jezdí nádherně, ale záhadou jsou mi "bublající" brzdy, občas vynechava posilovač brzd, tedy v momentě když sešlápnu brzdový pedál, tak to tam bublá a auto brzdí se sníženým účinkem, v nadržce chladíci kapaliny uniká velké mnozství kapaliny. Po otevření víčka chladící kapaliny slyším podtlak (odfuk). Poté se buď sama kapalina dorovná nebo někam zmizí, temeř celý obsah nadržky. Nestačím dolívat aby nesvitila signalizace na úbytek chladící kapaliny. Ale motor má při jizde stále svoji provozní teplotu v normálu. Klimatizace a topení funguje normálně. A teď se vás chci zeptat, jestli jste se s tím někdo setkal? Je to velká zavada? Ve smlouvě píší, že doporučují výměnu rozvodů a vodní pumpy. Popřípadě kolik by to stálo? Auto jezdí take na LPG. V záznamech servisní knihy není ani čárka. Předem moc děkuji za odpovědi.
  7. Toto letí, jo ale ty budíky jsou prej tvarově stejný, mě tohle teprve čeká. Jiné auto jak O1 nechci Sice jsem už uvažoval o O2 RS ale to je hudba budoucnosti. Musel by se ze mě stát asi nějakej brutální podnikatel, jinak to nevidím. Sotva zaplatím jídla a nájem krucipísek
  8. A co provedeš s budíkama? ty jsou přeci jiné.
  9. Neboli co vše je potřeba vyměnit kdybych chtěl celý komplet interiér vyměnit za RS? kontakt na mě 603 37 55 00. Předem diky za informace.

  10. Na koho se obrátit kdybych chtěl komplet celý interiér překopat. Chtěl bych RS sedačky, přední i zadní samo, dále celý koberec a tapecirung z RS a stropnice a ještě palubku horní část a středový sloupek a veškeré ty tmavé plasty. Díky za info, rád bych se sakum prdum vešel do 15tis kč... Pojud je to možné... Ray

  11. Ray

    sedačky z RS

    Aaa tohle se mi líbí, kde to seženu? chtěl bych tapecirunk do všech dveří, tyhle sedačky přední i zadní a celý nový koberec z RSka a stropnice a popř. další detailní věci...
  12. už je přední nárazník v barvě ;)

  13. No já stále dělám přípravu na přestavbu z AGN na AUQ. sháním brzdy, těhlice, intercooler a řídící jednotku musím nechat překodovat s budikama, je tam mraky jinech věcí. Samotnej motor je jedna věc ale ty věco okolo. Shámím karoserii s papírama O1 RS
  14. už je RS křídlo v barvě ;)

  15. Moje autobaterie Akuma 60Ah ze dne na den asi po 3 letech vypověděla službu, přišel jsem k autu a prostě jsem nemohl nastartovat. Dolil jsem destilkou na požadovanou výši a dal nabíjet přes noc asi 14h. Po nabití měla baterie 13,4 V ale asi za 2 hodiny ještě nepřipojená do auta hodnota klesla na 12,3V Při nabíjení jsem si všiml že jeden článek vůbec nešumí, žádné bublinky neutíkali. Takže si myslím že to je kvuli tomu jedinému článku. Nevíte někdo jestli se stím dá něco dělat? Jakou bych měl použít správnou kapacitu baterie na škoda Octavia 1.8 AGN (r.v. 1996)? Mohu použít jinou kapacitu? třeba 70Ah nebo 80Ah? A jak sti stím poradí alternátor? Jde mi o startování se kterým jsem měl už delší dobu problém asi 2 vteřiny jsem musel startovat, ale to zřejmě bylo způsobeno tou špatnou baterií.
  16. Ahoj martine. Jak ti šlape RSko? ;) Něco nového? Potřebuji poradit. Levé zadní dveře, pořád se mi odemykají, když vložím klíč do zapalování a otočím na první polohu, tak se odemknou zadní levé dveře. Samozřejmě při zamykání se nezamknou ty jediný dveře. Kde může být chyba?

  17. Ray

    ovládání okna

    Tak to já mám naprosto stejný problém akorát je to okno u pravých předních dveří. Taky mi šlo okno nejprve dolů, a a nahoru jak kdy, nakonec nešlo ani dolu ani nahoru. Slyšíš jen cvakání? Pokud jo tak to bude někde nejspíš překroucený drát ve dveřích. Ale stále se pokouším na to přijít, musím to celé rozebrat abych se opravdu k drátum dostal. Nic jiného mě nenapadá. Mě tam nejde napětí na motorek.
  18. Ray

    Stahovačka

    Cesta do prahy mě vyjde cca tak na 600kč tam a zpět. No mě bohatě stačí ta svěrka. Klidně ze starších faceliftových dveří ještě na kliky. Ten plast sehnat je hračka, jde mi o tu svěrku co drží sklo. Prej to stojí kolem 200kč ale kde to sehnatv těchto lokalitách, TEPLICE, MOST, CHOMUTOV. Nejvíc to praská když máte stažený okno až dolu a třísknete dveřmi. To pak pěkně křupe. V pondělí zkusím KELLY. Ale pochybuju, už to tam chci mít. Diky za nabídky.
  19. Jsem stímto motorem celkem spokojený, průměrná spotřeba kolem 8 litrů. Ale umím stím jet i za 6.8 ale to je fakt nezáživná jízda. To stím smradem benzínu zaznamenávám i já, stím si také nevím rady proč je cítit benzín. Jinak jeden motor AGN z 1996 už jsem oddělal, a mám tu ten samý nový z 1999. Je o dost lepší, co se týká tahu. Jen pro ty jak se mi to podařilo odkrouhnout, tak to sám nevím ale byli usmažený ventily a pak se to potkalo. Co jsem ohledně tohoto motoru zaslechl, tak prej je lepší častěji měnit olej. nejlépe po 10tis km. Prej to hůř maže. Ale asi se to usmažilo na dálnici v německu, lítal jsem tam 210km/h. A tohle to nemá rádo a netrvalo dlouho a někde se to projevilo. Jinak co se týká motoru, koupil jsem ho za 10tis na vrakovišti a práce mě stála 9tis. Jinak to šlape pěkně. Rozvody jsem ještě nedělal, tak snd to vydrží. Ale jak poznáte že jsou špatné a zralé na výměnu? Zatím to zaklepu ale s motorem jsem spokojený. Ale čeká mě v garáži AUQ jen je otázka jestli to půjde překopat. Já vím brzdy jsou na prvním místě...
  20. Ray

    Stahovačka

    Tak a ted jsem na řadě já, už je to tu. taky mi praskla ta plastová potvora. Tak první, co jsem zkusil šel do škodovky, jestli tam mají ten plastík. Mám rok výroby 1996, takže mi řekli že to mají ale jen na nové modely, tak mi nabídli celou stahovačku novou, no a tak jsem odmítl dávat nějakých 1600kč za novou. Zkusil jsem alternativní řešení, že bych jako koupil novou a s novým držákem skla, ale bohužel ty už nejdou samotné sehnat. Tak jsem zkusil shánět na vrakovištích a asi mám smůlu ani tam se mi nepodařilo sehnat nic Tak jsem momentálně se sklem pravým předním podepřeným dřevěným kůlem Sehnat dneska ten plech je umění. No hodl budu muset dále shánět, zatím beuúspěšně. Pokud mátě někdo ten nový plech tak mi dejte vědět, jedná se o pravé přední dveře. a plech je to ten na vodící liště ke které není uchycený motor.
  21. Ray

    Osvětlení SPZ

    žádnej problém, otázka 10vteřin, sundám tapec, vysunu objímku s drátama, vyměním žárovky, nasunu objímku zpět do otvoru, nasunu tapec. max 20vteřin a je to. venkem vubec nelezte.
  22. Ray

    Milotec díly

    Zdar lidi. Tak jsem si koupil zadní lampy od Milotecu na OI to jsou ty bodovky. Líbí se mi to, po rozbalení jsem žasnul, jak je to hezké. Hodil sem to do barvy auta. No a pak jsem to začal pasovat na auto levá lampa jaksi nepasovala. Tedy přesněji jeden otvor pro šroub byl mimo. Tak jsem vzal vrtačku a udělal otvor větší a ted to drží. Ale při zapojování elektriky jsem byl taky zaražen, bylo chybné zapojení drátů. Místo potkávaček tam bylo zapojené brzdové světlo, takže bylo potřeba rozdělat na světle dráty a přehodit je. Milotec by si měl ve své firmě také vytvořit oddělení s názvem "kontrola výrobků kvality" pokud někdo má a prodává přední světla bodová na OI tak jsem vážný zájemce
×
×
  • Vytvořit nový...