Přejít na obsah

Bodanek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Bodanek

  1. Tak problém je vyřešený,hodil jsem to u kolegy ve Škodovce na VAG a byla v háji váha vzduchu,koupil jsem originál od Bosche za 2000 a šlape opět jako hodinky,zítra měnim rozvody a prdím veškeré investice,autíčko už má po Vánoční nadílce.
  2. No tak už to teda vím,díkec za info co je co,ono tam je tolik těch věcí v tom motoru,že člověk je z toho potom Janek. Jinak me se to kolísaní otaček tak zhoršilo,že mi to pak dělalo i za jízdy a ještě se to dusilo,ventily byly slyšet,dým z výfuku,tak jsem to hodil u kolegy ve Škodovce na VAG a bšhem chvíle byl problém vyřešený,odešla mi totiž váha vzduch,kterou jsem sehnal originál od Bosche za 2000 a teď po žádnem kolísáni ani památka.
  3. Rád bych Ti nějak poradil,jelikož mi také letos kliklo turbo a sám jsem si na to netroufnul a svěřil jsem to raději odborníkovi,který mi ho z repasoval za 6000 a od té doby šlape jako hodinky.
  4. Tak já jsem dneska čistil klapu,myslím,ýe se tomu říka i EGR ventil a také měnil to čidlo teploty chladíci kapiliny,tak jsem sám zvědavý,jestli všechny tyto problémy byly způsobene tímto,možná to poznám hned zítra,když hlási po ránu mráz,potom dám echo. Hodně štěstí všem.
  5. Ahoj,no nafta tam snad jde,mám teď nakoupene nějaké věci na výměnu i naftový filtr,snímač teploty vody a také budu v týdnu měnit rozvody a kolego to hodí znova na VAG,tak uvidím co to ukáže,ale i tak děkuji za radu a na pojistky mrknu. Ahoj.
  6. Ahoj všem,už dva týdny mám problém,z kterého mi jde mi za chvíli asi praskne hlava,nevím co s tím. Dělá to tak všelijak,jak se tomu zachce,mam O1 r.v.99,1.9TDi,81kW a zničeho při klidné jízdě se začne hádat motor,škube,má tendenci zdechnout,chrastí ventily,začné se kouřit z výfuku,něco cvaká po palubkou,tak musím podřadit a sešlapnout plyn,pak to dělá ještě chvíli a přestane to,teď už mi to dělá i po ránu,jak je studený motor na volnoběch a zdechne to,tak jsem z toho jelen,byl jsem u známeho a že prý je špatná nafta,tak nevím nevím,myslím si,že to bude určitě něco jiného,jinak naftový filtr jsem měnil letos v lednu,také mám turbo po repasu,žhavičky jsou O.K. a tak přibližne před 3týdny jsem byl na diagnostice a nic mi nenašli,protože to samozřejmě jak naschvál nezlobilo. Může mi chlapi nekdo poradit,co to může být,než to zhodím někde za skály? Dík a zatím ahoj.
  7. No vidim,ze mame stejny problem,me to dela take i privyssich otackach,vice za studena a mene za tepla,pokud ten plynovy pedal neseslapnu poradne,tak to skube,kdyz mirne akceleruji a take jsem z toho na vetvi,minuly tyden jsem byl na diagnostice a nic mi tam nenasli,tak si myslim,ze jsou asi pricpane trisky.I kdyz prvne po ranu startuji,tak mi to toci trosicku dele,nez to chytne a pak se pekne zakouri z vyfuku. Pristi tyden jedu na vymenu rozvodu,vcera jsem koupil i cidlo teploty vody,tak si ho necham take vymenit a hned jim tam reknu,at se podivaji i na ty trisky a pak dam vedet. Tak preji hodne stesti.
  8. Zhavici svicky jsem menil minulou zimu,tak by mely byt O.K.,takze by to melo byt teda to cidlo teploty jo? V tom pripade to zkusim teda vymenit a uvidime. Predem dekuji za info. Ahoj.
  9. Ahoj chlapi, v techto chladnych a mrazivych teplotach,mam take problem s kolisanim otacek na volnobech cca.1minutu po nastartovani,to zacne skakat tak o 100-150 otacek a pri plynule jizde,kdyz moc neakceleruji,tak motor poskubava,ale po nejake te dobe,kdy se motor trosicku zahreje,tak tyto problemy zmizi. Muze mi nekdo prosim vas poradit,co to muze byt? Mam Octavku 1.9TDi 81kW,rok vyroby 1999. Dekuji za pripadne rady a pomoc. Ahoj Bohdan.
×
×
  • Vytvořit nový...