Přejít na obsah

mylys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    410
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem mylys

  1. Ještě jsi v tom terénu neprorazil katalyzátor SCR? Jak je to v reálu - je to hodně pod auto?
  2. mylys

    DPF

    80% lidí by netušilo co to je a jak to používat . . .
  3. Libero - dík za tip, objednal jsem
  4. čerta ne, ale 760,- + pošta za kousek plastu je dost
  5. Asi tu pravou nalepím na silikon a tu levou budu ale muset koupit. Ještě jednou se zeptám, protože ten můj dotaz v prvním příspěvku nějak zapadl v textu - nemůžete tu krytku někdo sehnat nějak levně?
  6. Tak dnes jsem zjistil, že mi někde upadla přední levá krytka střešního nosiče - ližiny. Jedná se o díl 5L0 860 145. Nemůžete ho někdo sehnat nějak levně? Kontroloval jsem i pravý a plastové packy co jej drží upadly už při velmi lehkém zabrání. Křehne to nějak rychle ten lehčenej polypropylen . . . holt kvalitní Škodovka se po 5 letech začíná sypat.
  7. Z vlákna o kus vedle: ŠKODA Yeti bude od konce května k dostání s novými zážehovými motory 1,2 a 1,4 TSI konstrukční řady EA 211: 1,2 TSI/81 kW (110 k), 1,4 TSI/92 kW (125 k) a 1,4 TSI/110 kW (150 k). Z naftových motorů splňujících emisní normu EU 6 (řada 288), jsou pro model Yeti nově v nabídce tyto agregáty 2,0 TDI/81 kW (110 k) a 2,0 TDI/110 kW (150 k). Do nabídky se naopak nedostane motor 2,0 TDI/125 kW (170 k).
  8. Nevyplatí, mám je tam a stejně to na dveře lítá.
  9. Vyloupneš to směrem od karoserie - mrkni na ten plast vpravo na fotce, za těmi zobáčky drží ta gumová krytka.
  10. Nezmizela ti teplota oleje na maxidotu s tím intervalem 15 tis.?
  11. Mě zadní dveře hnijou i po přelakování - jak říká martp . . .
  12. Simply clever , akorát škoda, že to nebylo z fabriky . . .
  13. mylys

    EGR ventil

    To se nám to rozjíždí . . . Co na to pak DPF?
  14. mylys

    EGR ventil

    Taky zajímavý vlákno: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19727
  15. mylys

    EGR ventil

    Mám pocit, že sem měl to stejný - měnila se klapka zpětného vedení plynů a EGR ventil taky, tam mám pocit chcípnul nějakej motorek nebo co . . . proto asi ta chyba v elektr. obvodu.
  16. Takže nakonec místo čipu nová klapka i EGR revize 03L 131 512 CF. Po 4 letech a 75 tisících dobrá "investice". DPF zatím žije, uvidíme jak dlouho.
  17. Tak mám pocit, že to souviselo se špatnou "klapkou zpětného vedení plynů", tu jsem vyměnil, protože auto spadlo do nouzáku a hlásilo tuto závadu. Po výměně hláška o závadě EGR ventilu a zase nouzák. Takže bude asi EGR OFF a chip. Při rozjezdu už auto necuká, tak nevím jestli to mělo nějakou souvislost, zatím jezdím s vypojeným konektorem u klapky, auto jede normálně, ale bliká jak vánoční stromeček . . . .
  18. Zdravím všechny a vše nejlepší v novém roce. Začal se mi při rozjezdech - pouze ale u studeného auta - tedy v podstatě jenom ráno - projevovat následující problém. Při pouštění spojky do záběru se začnou od motoru ozávat rány, celý motor sebou párkrát cukne. Jde to eliminovat pouze vyššími otáčkami motoru a velice opatrným pouštěním spojky do záběru. Auto má najeto něco přes 70.000 km. Netušíte někdo čím by to mohlo být? Spojka v háji, dvouhmotový setrvačník . . . Díky všem za názor.
  19. Vidíš, kdybys měl diesla, tak takový problémy neřešíš, protože by to přeřval motor :-). Ne, teď vážně, odhlučnění kol u Yetiho je podle mě dost podceněné, možná to souvisí s úspornými opatřeními v automotive v poslední době obecně . . .
  20. Šel bych do té 1.4 TSI Champion, ale zkusil bych stáhnout cenu.
  21. mylys

    Vybití baterie

    Když zamčeš a máš nedovřený kufr / dveře - nebliknou blinkry.
  22. Motor v Superbu by měl mít navíc vyvažovací hřídel, ale nevím to jistě, asi bude i lepší izolace a uchycení motoru - proto ten rozdíl. Přece jenom je to auto o fous vejš . . . Zvýšený volnoběh je to vypalování filtru.
×
×
  • Vytvořit nový...