Přejít na obsah

VitaP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    719
  • Registrace

  • Poslední návštěva

4 Sledující

O uživateli VitaP

  • Narozeniny 5.8.1973

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

2 006 zobrazení profilu

Oznámení VitaP

  1. Zvuk mi to nedělá, akorát když jedu na ACC tak je děsně opatrný a když jedu rychleji zatáčkou tak si sám brzdí i když by to pochopitelně šlo projet mnohem rychleji. Nejsem závodník, ale tohle mi vadí. Dá se nějak nastavit, aby se tolik nebál? Totéž když chytí auto, dojedu ho na křižovatce, auto už dávno odbočilo, ale auto stále zbytečně brzdí, je třeba to prošlápnout plynem. Já jet sám za sebou tak budu nadávat, proč brzdí. ACC mám poprvé, je fajn, ale někdy mě se.e!
  2. VitaP

    Onboard kamera

    Ahoj, mám stejný problém, kamera bez signálu GPS. Nemůže v tom mít prsty fólie výhřevu okna?
  3. A souřadnice místa v Dolanech by nebyly? Kdybych jel do Hranic a následně Dolan, bylo by to cca 110km. Jenže rovnou do Dolan zdaleka ani ne polovinu
  4. Jak jsem psal dříve, musím to vědět předem do 15. PŘEDCHOZÍHO měsíce. 27. jsem v práci...
  5. Já byl (o dovolené) zaúkolován vymalováním poloviny bytu a až dnes mi došlo, že jsem něco totálně zazdil mimochodem, ješte nemám hotovo je kosa a neschne to... Příště na 100% dorazím, ale musím to vědět 15. předchozího měsíce!
  6. 6.9. mám kupodivu volno, že bych se konečně zase někde ukázal...? Zatím 50:50
  7. Ale nesmí být mokro nebo pršet, že Milane?
  8. VitaP

    Pískání PP kola!

    Tohle jsem zkoušel jako první. Desky ven, kotouč povolit, nikde nic.
  9. Nevím, jestli se někdo setkal s mojí závadou, ale budu rád za nápady na řešení... Píská mi od PP kola, jakoby deska nebo kamínek nebo tak něco. Jenže!!! Začne to až při rychlosti nad 80km/h nereaguje to na nic, brzdění, zatáčení, vykvaltování.... zbavit se toho dá jedině zpomalením pod 30km/h pak se to "vypne" Když pojedu hodinu a nepřesáhnu tu 80tku tak nic. Jak ji přesáhnu tak to piští a piští až do toho zpomalení na cca 30. Rozdělané jsem to měl a vše vypadá ok. Ještě jednou děkuji za rady!
  10. Tohle je z MORAVSKÉHO srazu tak není čemu konkurovat, jen to zopakovat... a to ten další byl ještě lepší!
  11. Když to tak čtu, nezlob se, tak pro tebe je zrcadlo naprosto zbytečné. Raději nějaký ultrazoom. Já jsem sice Canoňák, ale asi bych ti doporučil tenhle Olympus a nebo tento Canon.
×
×
  • Vytvořit nový...